Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po trapase na rozlúčke s Chudíkom netradičné ZBOHOM Magde Pavelekovej!

Soňa Valentová sa prišla do bratislavského Krematória poslednýkrát rozlúčiť s Magdou Pavelekovou. Zobraziť galériu (15)
Soňa Valentová sa prišla do bratislavského Krematória poslednýkrát rozlúčiť s Magdou Pavelekovou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zamávala jej do neba! Spolu s rodinou a hereckými kolegami sa vo štvrtok pred obedom prišla aj Soňa Valentová (69) rozlúčiť so zosnulou humoristkou Magdou Pavelekovou (†84). Tentoraz však zvolila oveľa vhodnejšie oblečenie než na nedávnu rozlúčku s Ladislavom Chudíkom (†91). Tam sa kučeravej herečke podarilo vyrobiť si poriadny trapas. Tentoraz na seba známa Slovenka upozornila netradičným zbohom, ktoré v bratislavskom krematóriu dala svojej dlhoročnej kamarátke.

Vo štvrtok krátko pred obedom sa v bratislavskom krematóriu konala rozlúčka s legendárnou komičkou Magdou Pavelekovou. Posledné zbohom jej okrem rodiny a blízkych prišli dať aj mnohí jej hereckí kolegovia. Medzi nimi nechýbala ani Soňa Valentová. 


Pohreb Magdy Pavelekovej: Odišla za burácajúceho potlesku! 


Tá si pred tromi týždňami vyrobila poriadny trapas na rozlúčke s Ladislavom Chudíkom. Do historickej budovy Slovenského národného divadla totiž dorazila v čierno-žltých šatách. Nešlo však len o nevhodnú farebnú kombináciu – módny kúsok totiž pôsobil, akoby bol určený na pláž – ale navyše jej spod neho presvitala kompletne celá podprsenka.


Trapas na rozlúčke s Chudíkom: Herečka (68) ukazovala celú podprsenku! 


Tentoraz známa Slovenka zvolila oveľa vhodnejšie oblečenie. No aj napriek tomu, že jej outfit ako-tak spĺňal spoločenskú etiketu, opäť sa kučeravej herečke podarilo neúmyselne na seba upútať pozornosť. Keď totiž predstúpila pred fotku svojej zosnulej kamarátky, s ktorou dlhé roky pôsobila v muzikáli Mníšky, rozlúčila sa s ňou tak, ako nikto iný. Kým ostatní poväčšine zvolili jemný úklon, Soňa Majde poslala vzdušný bozk a zamávala jej. 

Magda Paveleková skonala v pondelok v skorých ranných hodinách. Podľa našich informácií k nej bola krátko po štvrtej hodine privolaná sanitka, no zdravotníkom sa ju už bohužiaľ nepodarilo oživiť. 

Soňa Valentová poslednýkrát zakývala Magde Pavelekovej, ktorá sa na ňu usmievala z fotky.
Zobraziť galériu (15)
Soňa Valentová poslednýkrát zakývala Magde Pavelekovej, ktorá sa na ňu usmievala z fotky.  (Zdroj: Topky.sk)


Viac o téme: Soňa ValentováMagda Paveleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu