Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ženatý Ibrahim Maiga na Slovensku: Každý deň je s inou!

Ibrahim Maiga sa nikdy netajil tým, že má rád ženy. Nám sa ho podarilo prichytiť „na rande“ hneď s dvomi mladými dievčatami. Zobraziť galériu (9)
Ibrahim Maiga sa nikdy netajil tým, že má rád ženy. Nám sa ho podarilo prichytiť „na rande“ hneď s dvomi mladými dievčatami. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Beťár jeden! Ibi Maiga (52) si v Afrike založil rodinu, no aktuálne pobýva opäť na Slovensku. A zdá sa, že si návrat do svojho európskeho domova naozaj užíva. Svedčia o tom zábery, ktoré sa nám nedávno podarilo urobiť v uliciach Bratislavy. Čierna bača bol totiž v minulosti známym milovníkom žien.. No a inak to nie je ani po rokoch. Na nábreží Dunaja sme ho stretli dvakrát a zakaždým po boku inej slečny.

Ibrahima Maiga pred niekoľkými týždňami pracovné povinnosti opäť priviedli na Slovensko. V časoch, keď tu žil trvalejšie, bol známy ako veľký milovník žien. Veď aj na verejnosti ho bolo zakaždým vídať po boku nejakej krásky. No a zdá sa, že ani niekoľkoročný pobyt v Mali a založenie vlastnej rodinky najznámejšieho slovenského černocha nezmenili. 


Súkromné FOTO Maigovej rodiny: Dieťa mu porodila o desiatky rokov mladšia žena! 

Toto je pýcha Ibiho Maigu: Ty kokso!


Čierneho baču sa nám totiž pred pár dňami podarilo nafotiť v uliciach Bratislavy. A opäť po jeho boku nechýbala mladá kráska. Teda, nielen jedna.... Najprv sme Ibiho nachytali, ako sa po nábreží Dunaja prechádza po boku sympatickej blondínky. Na miesto stretnutia prifrčal na motorke a potom sa už pustil do rozhovoru s neznámou slečnou. 

O pár dní neskôr sme na otca malej Fatim narazili opäť. V centre mesta mu však tentokrát robila spoločnosť iná dievčina. Široké úsmevy a pohľady plné záujmu si vymieňal s charizmatickou tmavovláskou. Žeby tu platilo príslovie – starého (a v tomto prípade zrejme ani ženatého) psa novým kúskom nenaučíš?

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu