Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bratovi Zuzany Plačkovej hrozí basa: Havaroval opitý, kamarát je vo vážnom stave!

Brat playmate Zuzany Plačkovej sadol za volant opitý a mal vážnu autonehodu. Jeho kamarát teraz bojuje o život. Zobraziť galériu (8)
Brat playmate Zuzany Plačkovej sadol za volant opitý a mal vážnu autonehodu. Jeho kamarát teraz bojuje o život. (Zdroj: Facebook)

ČADCA - Pôjde za mreže?! Zuzana Plačková (24) prežíva v týchto dňoch chvíle plné strachu. Jej o rok starší brat Pavol Plaček (25) mal totiž v nedeľu ráno vážnu autonehodu - nezvládol riadenie svojho BMW, narazil do betónového stĺpu a následne skončil v strome. Jeden zo spolujazdcov teraz bojuje v nemocnici o život. Pod haváriu sa zjavne podpísal alkohol, súrodencovi známej playmate totiž namerali v dychu 1,77 promile. Hrozí mu preto niekoľkoročné väzenie.

Zuzana Plačková, známa najmä vďaka účinkovaniu v reality šou Hotel Paradise, sa v nedeľu ráno dozvedela hrozivú správu. Jej 25-ročný brat Pavol Plaček si po prežúrovanej noci sadol za volant svojho BMW a havaroval. Podľa informácií, ktoré nám poskytol policajný zbor, nezvládol v zákrute riadenie a skončil v strome. 

„Obvinený muž v nedeľu 19. júla pred šiestou hodinou ráno riadil osobné motorové vozidlo BMW 730 po miestnej komunikácii v Čadci. V tiahlej ľavotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a zišiel s vozidlom mimo cestu. Tu narazil do betónovej pätky stĺpu a následne do stromu,“ vyjadril sa hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík.  

Nehoda je o to závažnejšia, že policajti mladému vodičovi namerali v dychu až 1,77 promile alkoholu. Navyše, v aute nebol sám – okrem neho sa v ňom viezli ďalší dvaja muži a jeden z nich v týchto chvíľach bojuje v nemocnici o život. „Pri dopravnej nehode utrpel 28-ročný spolujazdec ťažké zranenia a 29-ročný spolujazdec zranenia ľahké,“ povedal hovorca. 

Známa blondínka tak v týchto dňoch prežíva chvíle plné strachu. Jej o rok starší súrodenec si totiž za svoje nezodpovedné správanie môže ísť posedieť do chládku. „Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ povedali nám na polícii. 

Takto skončilo auto brata Zuzany Plačkovej po vážnej nehode.
Zobraziť galériu (8)
Takto skončilo auto brata Zuzany Plačkovej po vážnej nehode.  (Zdroj: polícia)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu