Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantný trapas v markizáckych Televíznych novinách: Nechcené odhalenie na obrazovkách!

V nedeľu večer sa v markizáckych Televíznych novinách objavilo pár pikantných detailov. Zobraziť galériu (5)
V nedeľu večer sa v markizáckych Televíznych novinách objavilo pár pikantných detailov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, toto naozaj nemali vidieť všetci! Diváci markizáckych Televíznych novín mali včera o zábavu postarané. Počas priameho prenosu sa totiž na obrazovky dostalo niečo, čo vo vysielaní rozhodne nemalo byť. Slováci sa tak opäť stali svedkami trapasu - a veru poriadne pikantného!

Aj najmenšie detaily sú niekedy veľmi podstatné! Toto si po včerajšom vysielaní Televíznych novín bude zrejme do konca života pamätať aj markizácka redaktorka Henrieta Hajtová. Práve tá totiž na obrazovky priniesla pikantnú reportáž, v ktorej sa však pár detailov akosi vymklo kontrole. 

Tmavovláska do nedeľného televízneho spravodajstva pripravila príspevok o slovenských nudaplážach. No zdá sa, že pri jej spracovávaní nebola dostatočne pozorná – divákom sa totiž počas priameho prenosu naskytol necenzúrovaný pohľad na mužské prirodzenie. A to hneď viackrát. 

Najprv sa vo vysielaní bez akýchkoľvek úprav objavil ilustračný záber z chorvátskej pláže pre naháčov. No a spomedzi asi tridsiatky holých ľudí sa na snímke nachádzali aj dvaja muži v celej svojej kráse.

V reportáži o nudaplážach sa objavil aj ilustračný záber, na ktorom bolo vidieť hneď dvom nahým mužom prirodzenie. Na obrazovkách sa objavili bez akejkoľvek cenzúry - čierny obdĺžnik sme pridali v redakcii Topiek.
Zobraziť galériu (5)
V reportáži o nudaplážach sa objavil aj ilustračný záber, na ktorom bolo vidieť hneď dvom nahým mužom prirodzenie. Na obrazovkách sa objavili bez akejkoľvek cenzúry - čierny obdĺžnik sme pridali v redakcii Topiek.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

O pár sekúnd neskôr sa Slovákom rovnaký pohľad naskytol aj pri rozhovore s jednou z návštevníčok „nahého“ kúpaliska. V pozadí za markizáckym mikrofónom sa totiž slnil kompletne odhalený chlap. Mnohým divákom automaticky do očí udrela práve jeho ničím nezakrytá mužská pýcha. 

Redaktorka si naháča, ktorý sa objavil za jej mikrofónom, zjavne pri strihaní reportáže nevšimla. Na obrazovkách sa tak objavilo jeho prirodzenie - aj v tomto prípade sme intímne partie zakrývali v redakcii Topiek.
Zobraziť galériu (5)
Redaktorka si naháča, ktorý sa objavil za jej mikrofónom, zjavne pri strihaní reportáže nevšimla. Na obrazovkách sa tak objavilo jeho prirodzenie - aj v tomto prípade sme intímne partie zakrývali v redakcii Topiek.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu