Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO len pre otrlých: Známa česká speváčka si dokaličila tvár!

Česká speváčka Anna K. si minulý týždeň spôsobila nepríjemné zranenie. Zobraziť galériu (6)
Česká speváčka Anna K. si minulý týždeň spôsobila nepríjemné zranenie. (Zdroj: Facebook A.K.)

PRAHA - Fúha, to muselo bolieť! Záver minulého týždňa prebehol u známej českej speváčky Anny K. (50) naozaj hrôzostrašne. Na schodoch si totiž vyvrtla nohu a spadla tak nešťastne, že si dokaličila tvár. A aby toho nebolo málo, s otrasom mozgu skončila v nemocnici. Včera si na sociálnu sieť zavesila fotky svojho zranenia. Pozor, pohľad na ne je vhodný len pre otrlých...

Schody sa stali príčinou už nejedného bolestivého zranenia. Minulý týždeň na ne doplatila aj známa česká speváčka Anna K. Tmavovláske sa vyvrtla noha a spadla tak nešťastne, že s rozbitou hlavou a otrasom mozgu skončila v nemocnici. 

Nepríjemnú správu sa fanúšikovia dozvedeli koncom minulého týždňa z jej facebookovej stránky. Hudobníčka totiž kvôli nešťastnému pádu musela zrušiť koncert. „Milí kamaráti, Anna K. včera utrpela úraz, na schodoch si vyvrtla nohu a spadla. S otrasom mozgu a tržnou ranou na hlave skončila v nemocnici, kde zostáva na pozorovaní, takže nebude môcť zajtra vystúpiť na hrade,“ objavil sa oznam na sociálnej sieti. 

Po niekoľkých dňoch odmlky sa však svojim priaznivcom prihovorila aj samotná tmavovláska. Na web dokonca zavesila aj fotky svojho zranenia. A veru, nie je na ne práve najpríjemnejší pohľad. Rozbité čelo s obrovským monoklom na oku totiž vyzerajú doslova hrôzostrašne. Navyše si hudobníčka pri páde odtrhla aj kus obočia.

„Tak toto je fotoreport z posledného týždňa. Nebol to síce úplne najlepšie zvolený mejkap, ale sú horšie veci na svete a hlavne, všetko je na dobrej ceste. Hojenie paráda. Hlavička len potrebuje ešte chvíľku na rekonvalescenciu,“ ubezpečovala Čechov Anna K. Napriek pozitívnym prognózam však musela zrušiť aj ďalší blížiaci sa koncert. „Môj už tak krehký mozog dostal poriadnu ranu a z toho dôvodu mi dnes doktorky neodporučili túto sobotu vystupovať na festivale, na ktorý som sa naozaj veľmi tešila,“ napísala speváčka. Na záver však fanúšikom sľúbila, že bude poslušný pacient a už čoskoro sa na ňu môžu opäť tešiť. 

Speváčka Anna K. zverejnila na sociálnej sieti Facebook hrôzostrašné fotky svojho zranenia.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Anna K. zverejnila na sociálnej sieti Facebook hrôzostrašné fotky svojho zranenia.  (Zdroj: Facebook A.K.)

Viac o téme: Anna K
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu