Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dlhoročný markizák je už v chomúte: Táto kráska si ho získala!

Pavol Gmitter sa oženil s tmavovláskou Danielou. Zobraziť galériu (3)
Pavol Gmitter sa oženil s tmavovláskou Danielou.

BARDEJOV - Už sú svoji! Divákom je známy predovšetkým z televíznej obrazovky. Pracoval v Markíze dlhých osem rokov a posledné tri ako redaktor šoubiznisovej relácie Smotánka. Reč je o Pavlovi Gmitterovi (35). Tento sympaťák, ktorý v minulosti spovedal známe osobnosti, sa cez víkend oženil. Jeho vyvolenou sa stala tmavovláska Daniela (31).

Okrem moderátorky Eriky Judínyovej celebrity roky spovedal aj markizácky redaktor Pavol Gmitter. Táto práca mu do cesty priviedla aj političku Ivetu Radičovú, kvôli ktorej v roku 2008 opustil televízny svet a vhupol do politiky ako blondínkin hovorca v dobe jej prezidentskej kandidatúry. Neskôr sa stal riaditeľom odboru komunikácie v Bratislavskom samosprávnom kraji.

Tento sympaťák pri svojej práci určite stretával množstvo krásnych žien, no viac ako šesť rokov už jeho srdce patrí brunetke Daniele Andrášovej. Dvojica sa napokon rozhodla, že svoj dlhoročný vzťah spečatí a stalo sa tak počas uplynulého víkendu na východe Slovenska. 

„Tak sme to včera dali. Držte nám palce, aby nám nálada zo svadobného dňa vydržala až do vyplácania dôchodku z prvého piliera,“ napísal bývalý markizák na svojom profile na sociálnej sieti, kam pridal aj svadobnú fotografiu.

Topky.sk zisťovali, kde sa svadba konala a ako si ju prítomní hostia užili. „Brali sme sa v najstaršom drevenom kostolíku na Slovensku neďaleko Bardejova, odkiaľ ja pochádzam. Bol to malý obrad iba v kruhu najbližšej rodiny,“ povedal nám Gmitter. „Žiadne zvyky ani tradície neboli, nechceli sme si so svadbou robiť veľmi starosti, chceli sme si to užiť. Ešte plánujeme oslavu pre kamarátov v Bratislave,“ dodal čerstvý ženáč. Novomanželom gratulujeme a prajeme veľa lásky!

Viac o téme: Pavol Gmitter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu