Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťaz markizáckej Farmy: Jeho sexi frajerka bude hviezdou Jojky!

Priateľka exfarmára Mária Drobného, Nikol Benedikovičová, bude hrať v jojkárskych Divokých koňoch. Zobraziť galériu (7)
Priateľka exfarmára Mária Drobného, Nikol Benedikovičová, bude hrať v jojkárskych Divokých koňoch. (Zdroj: archív M.D.)

BRATISLAVA - Bude z nej seriálová hviezda! Víťaz tretej série markizáckej reality šou Farma Mário Drobný (24) sa veru má čím chváliť. Po jeho boku sa už viac ako rok objavuje sexi modelka Nikol Benedikovičová (21). Tá sa už čoskoro stane hviezdou televíznych obrazoviek. Podľa najnovších informácií ju totiž televízia Joj obsadila do seriálu Divoké kone. Pre jej postavu tvorcovia hľadali to správne dievča dlhé mesiace.

Víťaz tretej série markizáckej reality šou Farma Mário Drobný sa už viac ako rok pýši sexi priateľkou po svojom boku. Ako sme vás na Topkách informovali, podarilo sa mu zbaliť modelku Nikol Benedikovičovú. Tá sa pravidelne objavuje na mnohých slovenských módnych prehliadkach.


Víťaz markizáckej Farmy Mário Drobný je v tom až po uši: S touto kráskou plánuje budúcnosť!


A vyzerá to tak, že už čoskoro bude žiariť aj na televíznych obrazovkách. Najnovšie informácie totiž hovoria o tom, že brunetka bude novou hviezdou Divokých koní. A exfarmár sa bude musieť pri sledovaní počinu veru poriadne premáhať – jeho láska bude totiž stvárňovať priateľku seriálového mladíka Filipa. 

Televízia Joj už dlhšie hľadala vhodnú herečku na stvárnenie tejto úlohy. Na kasting sa prihlásilo až 1500 dievčat, no zo všetkých napokon zaujala tvorcov práve Drobného priateľka. Presvedčila ich aj tým, že už má aj nejaké tie herecké skúsenosti. Vyštudovala totiž konzervatórium. „Televízia Joj hľadala do 2. série seriálu Divoké kone dievča, ktoré si zahrá v seriáli priateľku Filipa Kozáka (herec Ján Keselý). V kastingu uspela Nikol Benedikovičová, ktorá sa už o pár dní postaví pred televízne kamery‚“ potvrdila pre Topky.sk PR manažérka Jojky Katarína Nosková. 

Nikol Benedikovičová stvárni v jojkárskych Divokých koňoch Filipovu priateľku.
Zobraziť galériu (7)
Nikol Benedikovičová stvárni v jojkárskych Divokých koňoch Filipovu priateľku.  (Zdroj: Facebook)

Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Divoké kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu