Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fíha! Juraškova sexi frajerka z Markízy na verejnosti hore bez!

Diana Hágerová tvorí pár s Romanom Juraškom. Zobraziť galériu (5)
Diana Hágerová tvorí pár s Romanom Juraškom.

BRATISLAVA - Poriadne prekvapila! Diana Hágerová (25) kedysi súťažila v Miss Universe SR 2009, potom sa zviditeľnila v markizáckom Teleráne. Tam si našla aj lásku - už takmer tri roky tvorí pár s moderátorom Romanom Juraškom (36). Blondínka je teda verejnosti známa. O to viac prekvapuje, že nemá problém opaľovať sa hore bez.

Diana Hágerová sa v roku 2009 uchádzala o korunku krásy. Síce ju nezískala, no svojím pôvabom a skvelou postavičkou určite aj po rokoch zaujme nejedného chlapa. Svojich fanúšikov však blondínka príliš sexi zábermi na sociálnych sieťach nezásobuje. 

Tento víkend ale urobila výnimku, ktorá určite mnohým vyrazila dych. Diana totiž zverejnila snímku, ako sa slní... Hore bez! A nestalo sa tak niekde v súkromí na záhrade, ale na verejnom mieste, kde boli aj ďalší ľudia užívajúci si slnečné lúče. Na známu osobu dosť odvážny krok, aj keď redaktorka Telerána ležala na bruchu.

Hágerová sa evidentne žiadneho nechceného odhalenia neobávala. „Veď som si ich nechala doma na poličke,” reagovala žartom na komentár ohľadom ukazovania svojich predností.  

Diana Hágerová sa opaľovala bez vrchného dielu plaviek.
Zobraziť galériu (5)
Diana Hágerová sa opaľovala bez vrchného dielu plaviek.

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu