Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávny Richard Gere v Čechách: Najprv odmietol fanúšikov a potom...

Richard Gere v Karlových Varoch. Zobraziť galériu (5)
Richard Gere v Karlových Varoch.

KARLOVE VARY – Hviezda na dosah ruky! Americký herec Richard Gere (65), navždy spojený hlavne s filmom Pretty Woman, je v týchto dňoch u našich západných susedov. Idol mnohých žien priletel vo štvrtok na obed súkromným tryskáčom z New Yorku do Karlových Varov vo výbornej nálade. Pred hotelom už na neho čakali fanúšikovia, ktorých spočiatku herec odbil s tým, že je unavený. No keď zbadal fotografiu, ktorú držal v ruke jeden z nich, hneď si to rozmysel.

Ľudia na neho čakali hodiny! Charizmatický herec Richard Gere bol tento rok pozvaný na karlovarský filmový festival. Vo štvrtok pristál na letisku a limuzínou sa odviezol k tamojšiemu najluxusnejšiemu hotelu. Pred vchodom ho už čakalo množstvo fanúšikov, ktorí bažili po jeho autograme. 

Podľa informácií českého Blesku po zvítaní sa s riaditeľom festivalu Jiřím Bartoškom začal po hercovi pokrikovať zanietený fanúšik, ktorý na americkú hviezdu čakal asi dve hodiny. Chcel samozrejme uloviť Richardov autogram. 

„Nehnevajte sa, som unavený. Neskôr,“ odvetil s úsmevom podľa spomínaného média herec. Potom však zbadal fotografiu, ktorú muž držal v ruke, požičal si od Bartošku pero a pristúpil k dotyčnému pánovi. „Počkajte, vy držíte v ruke fotku z Pretty Woman? Tak tu vám podpíšem, tam som bol ešte mladý,“ zažartoval Richard a hodil na snímku autogram.  

Niet pochýb, že  Gere je obľúbenou celebritou ľudí všetkých vekových kategórií. Dôkazom je aj fakt, že pred hotelom, kde bol ubytovaný, postávala aj sedemdesiatročná pani. „Čakám tu štyri hodiny. Takto dlho som na žiadneho chlapa v živote nečakala. Richarda milujem,“ povedala Blesku žena. Tým, že videla svoj idol naživo, si splnila svoj sen. 

Viac o téme: Karlove VaryRichard Gere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu