Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nora Mojsejová psychicky na dne: Samovražedné myšlienky!

Pobyt za mrežami Noru Mojsejovú psychicky položil. Zobraziť galériu (4)
Pobyt za mrežami Noru Mojsejovú psychicky položil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOŠICE - Úplne na dne! Dlhých trinásť mesiacov vo vyšetrovacej väzbe sa na psychike Nory Mojsejovej (56) viditeľne podpísalo. Netajila sa tým ani v markizáckom magazíne Reflex. Tam si zaspomínala na najhoršie chvíle svojho života. Situácia za mrežami vraj bola taká vypätá, že v istých momentoch neverila už ani sama sebe. Keď zostala v cele úplne sama, mala vraj dokonca samovražedné myšlienky.

Dlhých trinásť mesiacov strávila Nora Mojsejová za mrežami košickej väznice. Podľa polície mala organizovať skupinu, ktorá si uplatňovala nadmerný odpočet DPH.


Noru Mojsejovú zatkli: Skončila v cele!


Chvíle dlhého odlúčenia od rodiny a strachu o budúcnosť sa na podnikateľkinej psychike značne podpísali. Až tak, že v istých momentoch neverila už ani sama sebe. Hlavou jej totiž vírili samovražedné myšlienky. 

Prezradila to v rozhovore pre markizácky magazín Reflex, kde sa rozrozprávala o najhorších chvíľach svojho života. „Boli také stavy, že napríklad moja spoluväzenkyňa išla na eskortku a mohli sme tam mať žiletky, čo si holíme nohy. Ja som ich dala od seba preč. Som sa zľakla... Sama seba som sa zľakla,“ prekvapila otvorenosťou Mojsejová. „Bála som sa, aby mi nepreplo, lebo už som bola psychicky tak vyčerpaná... Už som cítila, čo som psychicky dosť silný človek, lebo som prežila kadečo, že už nie som taká silná. Že už idem úplne dole,“ opísala svoje pocity východniarka. 

„To, čo som prežila, možno nazvať peklom. Určite. Horúcim peklom,“ uviedla Nora. „Stále počujem zabuchnutie cely. Neviem, či s nimi naschvál tak búchajú, aby si to tí väzni zapamätali. Ja mám dodnes z toho traumu,“ povedala na rovinu podnikateľka, ktorá si uvedomuje, že ju väzenie poriadne zmenilo. Už to vraj vôbec nie je tá Nora, ako ju diváci poznajú z televíznych šou – či už fyzicky alebo povahovo. 

Kniha Nory Mojsejovej Spoza mreží sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu