Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Takto slovenský hit nepoznáte: Zaspievajte si Mááácejkóóó po novom!

Mafia Corner sa pustila do známej ľudovky Macejko. Zobraziť galériu (4)
Mafia Corner sa pustila do známej ľudovky Macejko.

BRATISLAVA – Odviazali sa! Mafia Corner prichádza so špeciálnym letným hitom. Ide o kompletný remake známej ľudovky Macejko. Ku skladbe je už natočený aj klip, ktorý si môžete v premiére pozrieť práve na Topkách.

Na hudobnej scéne je necelé dva roky a človek nikdy nevie, čo môže od neho čakať. Spevák a producent Toy Boy známy pod názvom Mafia Corner opäť túži rozhýbať kosti svojim fanúšikom. Pripravil si pre nich novú letnú skladbu. Tentoraz vsadil na overenú ľudovku Macejko.

Zaujímalo nás, prečo si vybral práve túto pesničku. „Macejka som si vybral čisto z kolotočiarskeho dôvodu, pretože patrí medzi to naj, čo na Slovensku máme. A keď vás už neroztancuje Macejko, tak vás asi neroztancuje nič,” povedal nám Toy Boy. 

Skladbu kompletne prerobil za pomoci ďalších ľudí. „Aby tej divnosti nebolo málo, tak som si pozval na spoluprácu Petra Ondriu, ktorý to naspieval v jeho klasickej imitácii Louisa Amstronga,“ uviedol spevák, ktorý na skladbe spolupracuje aj s ďalším producentom Jakubom Mišíkom alias Demexom.

Ku skladbe vznikol už aj videoklip, ktorý vám topky prinášajú v exkluzívnej premiére. „Video sa oplatí vidieť, už len pre fakt, že po natáčaní som smrdel ako nikdy predtým,“ prezradil Toy Boy. 

VIDEO: Mafia Corner – Macejko

Viac o téme: Mafia CornerPeter Ondria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu