Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šok pre divákov Jojky: Bývalá učiteľka sexu mieri do správ!

Erika Barkolová sa objaví v úlohe redaktorky hlavnej spravodajskej relácie. Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová sa objaví v úlohe redaktorky hlavnej spravodajskej relácie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - To sa len tak nevidí! Jojkárske Noviny čakajú v najbližšom čase menšie zmeny. Podľa našich informácií do nich totiž mieria nové posily. A minimálne jedna z nich je viac než netradičná. V úlohe redaktorky spravodajskej relácie sa totiž už čoskoro objaví bývalá učiteľka sexu Erika Barkolová (37).

Do jojkárskych Novín mieria „nové tváre“. A mnohí diváci zostanú iste poriadne prekvapení. Rady redaktorov v spravodajstve už totiž čoskoro posilní aj bývalá učiteľka sexu Erika Barkolová.

Ide naozaj o netradičnú situáciu. Nestáva sa totiž často, aby moderátorka erotickej relácie presedlala po rokoch na program, ktorý sa považuje za ten najserióznejší v programovej štruktúre.

Ako sme však zistili, v tomto prípade nejde o trvalý post, iba o akúsi „letnú brigádu”. „Je pravda, že v prestávke vysielania Top Staru budem pôsobiť aj v spravodajstve televízie Joj. No v septembri sa opäť vrátim k môjmu obľúbenému formátu Top Star,“ povedala nám Barkolová. Reportáže budú počas prázdnin do Novín pripravovať aj ďalšie jej kolegyne zo šoubiznisovej relácie.  

Erika Barkolová má so správami svoje skúsenosti. Kedysi pôsobila v markizáckych Televíznych novinách, kde sa venovala témam z oblasti zdravotníctva. Po piatich rokoch však prešla do konkurenčnej Jojky, kde okamžite získala post moderátorky.

Uvádzala pikantnú reláciu Črepiny s *, Promi noviny a neskôr aj Top Star magazín. Tomu zostala verná doteraz. Navždy však už zostane spojená práve s pikantným programom, vďaka ktorému získala označenie učiteľka sexu – podobne ako napríklad Zuzana Belohorcová, ktorá sa ani 10 rokov po skončení erotickej šou Láskanie tejto nálepky nezbavila. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Erika BarkolováTop Star
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu