Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovské prekvapenie pre Studenkovú: Toto pred ňou frajer Kostka tajil!

Zdenu Studenkovú zaskočil vlastný partner. Zobraziť galériu (6)
Zdenu Studenkovú zaskočil vlastný partner. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nečakala! Zdena Studenková (61) a Braňo Kostka (43) tvoria harmonický pár už vyše 20 rokov. Existujú však veci, ktoré pred sebou musia tajiť. Najnovšie sa o tom presvedčila herečka, ktorú jej partner zaskočil priamo pred kolegami.

Zdena Studenková je stabilnou súčasťou jojkárskeho Inkognita. To najväčšie prekvapenie v šou však zažila až teraz – pri nakrúcaní dnešnej časti. Tajným hosťom bol totiž jej partner Braňo Kostka. 

Známy dirigent v deň výroby jojkárskej šou pricestoval z Moskvy, zašiel s herečkou na spoločný obed a potom išiel domov oddychovať. Aspoň tak to tvrdil svojej dlhoročnej láske. A tej ani nenapadlo, že by jej nepovedal pravdu. 

Keď totiž Jozef Vajda pri hádaní naznačil, že by mohlo ísť o Kostku, Zdena tomu neverila. „Však som s ním bola pred chvíľou na obede,” presviedčala kolegov, aby si to s jeho menom ešte rozmysleli. Ako však nakoniec vysvitlo, v kresle pri moderátorovi Vladovi Voštinárovi naozaj sedel Braňo. Pre Studenkovú to bol skutočný šok. Niet sa však čomu čudovať, že partner pred ňou svoju účasť v relácii tajil. 

Viac o téme: Zdena StudenkováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu