Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová slovenská moderátorka: Predviedla svoje telo. Aj neopálené miesta!

Jasmína Alagičová sa pred pár dňami stala novou posilou módnej televízie Fashion TV. Zobraziť galériu (13)
Jasmína Alagičová sa pred pár dňami stala novou posilou módnej televízie Fashion TV. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ukázala sa v plnej kráse! Exotická Jasmína Alagičová (26) je už oficiálne novou posilou módnej televízie Fashion TV a pred pár dňami sa v spoločnosti objavila aj s trblietavým mikrofónom v ruke. No pohľady prítomných pútala niečím úplne iným. Kráska s balkánskymi koreňmi totiž počas večera odhodila šaty a ukázala sexi postavičku v plavkách. No tiež malé nedokonalosti - oranžové plavky totiž odhalili neopálené miesta na jej snedej pokožke.

Módna televízia Fashion TV v týchto dňoch rozširuje rady svojich moderátoriek o nové krásky. Prvou oficiálnou posilou sa pred pár dňami stala exotická kráska Jasmína Alagičová. A tá veru vie, ako na seba strhnúť pohľady všetkých. 


Táto sexi Slovenka chce byť moderátorkou: Nafotila už aj akty! 


Na nedávnom spoločenskom podujatí sa totiž predstavila aj v úlohe modelky. Po móle sa prešla v ľahkých plážových šatách. No tie na jej tele nevydržali dlho – v závere svojej cesty ich totiž zmyselne vyzliekla a svoje krivky predviedla v oranžových plavkách. Tie však odhalili viac, než len Jasmíninu postavu. Keď sa totiž balkánska dračica od publika odvrátila, ukázala aj miesta na chrbte či zadočku, ktoré neopálilo slnko. 

V úspornom letnom kúsku si potom ešte ľahla do čiernej vane, ktorá slúžila ako dekorácia, a užívala si pozornosť divákov. Riaditeľka televízie Gabriela Drobová si vybrala do tímu celkom sexi kosť. 

Nová moderátorka Fashion TV Jasmína Alagičová predviedla sexi postavičku.
Zobraziť galériu (13)
Nová moderátorka Fashion TV Jasmína Alagičová predviedla sexi postavičku.  (Zdroj: Topky.sk)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Fashion TVJasmína Alagičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu