Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Urážky pred kamerami: Pozrite, kto naložil Andymu Krausovi!

Andy Kraus si v Inkognite vypočul nepríjemnú poznámku. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus si v Inkognite vypočul nepríjemnú poznámku.

BRATISLAVA - Zlizol si to! Pri nakrúcaní jojkárskeho Inkognita prežil Andy Kraus (47) ako tajný hosť aj nepríjemné chvíle. Hádajúci Michal Hudák (45) si totiž neodpustil poznámku, ktorou režiséra a scenáristu strápnil.

Toto nečakal! Andy Kraus prijal ponuku zúčastniť sa relácie Inkognito ako tajný hosť. Herci jeho identitu hádali s maskami na očiach a zrejme preto sa Michal Hudák nechal uniesť. Vôbec si asi neuvedomil, že môže niekoho uraziť. 

Prišlo k tomu, keď sa hádajúci umelci dozvedeli, že človek v štúdiu sa venoval rovnakému povolaniu ako oni, ale teraz je už niečím iným. „Neúspešní herci sú režiséri mnohokrát,” napovedal Hudák Jozefovi Vajdovi, ktorý bol práve na rade. „Ježíííš,” okomentovala jeho vetu Zuzana Šebová. Ona si hneď uvedomila, že poznámka bola trochu netaktná. 

Samotný Michal na to prišiel v okamihu, keď sa prevalilo, že hosť naozaj režíruje. „Tak uňho som dohral,” sypal si popol na hlavu. „To bol taký fór, Andy, veď ma poznáš,” zachraňoval situáciu, keď si zložil masku z očí. Kraus túto situáciu radšej nijako nekomentoval. 

 

Viac o téme: Michal HudákAndy KrausInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu