Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Mojsejovej konflikt s Braňom: Po rokoch opäť na nože!

Nora a Braňo Mojsejovci sa tri roky od rozvodu do seba pustili. Zobraziť galériu (4)
Nora a Braňo Mojsejovci sa tri roky od rozvodu do seba pustili. (Zdroj: Topky.sk)

KOŠICE - Znova sa do seba pustili! Nora Mojsejová (56) a Braňo Mojsej (46) sú rozvedení už tri roky. No zdá sa, že so všetkými starými krivdami sa ešte nevyrovnali. Sem-tam si totiž do seba ešte stále rypnú. Tak ako teraz.

Nora a Braňo Mojsejovci si dlhé roky vychutnávali život na samom vrchole slovenského šoubiznisu. Zo dňa na deň sa stali hotovým fenoménom, vystupovali v mnohých televíznych reláciách, mali vlastnú reality šou, neskôr aj talkshow. Dodnes azda neexistuje na Slovensku človek, ktorému by ich meno bolo úplne neznáme. 


Rozvod Mojsejovcov po 10 rokoch: Za 20 minút bolo po všetkom!

Definitívny koniec Mojsejovcov: Nora prehovorila o rozvode! 


Pred takmer troma rokmi sa však dvojica rozviedla a kontroverzní Mojsejovci už ako dvojica viac neexistujú. No zatiaľ čo o hudobníkovi odvtedy počuť len sporadicky, podnikateľka do zabudnutia rozhodne neupadla. Práve naopak – tmavovláska vyvoláva jeden rozruch za druhým. Najnovšie o nej počuť v súvislosti s novou knihou Spoza mreží, kde opisuje svoj pobyt vo väzbe. 

Možno práve toto dohnalo Norinho exmanžela k tomu, aby v médiách vyhlásil, že len vďaka nemu je košická podnikateľka verejne známa. Hudobníkovi má vraj tmavovláska ďakovať za to, že ju pred rokmi predstavil ľuďom v šoubiznise. 

To však spevák ani nemal hovoriť. Najznámejšiu východniarku totiž tieto slová poriadne naštartovali a Braňovi prostredníctvom Topiek poriadne naložila. „Mali sadnúť s Vaľou (prvá manželka Braňa Mojseja, pozn.red.) na gánok, zapnúť práčku a mal ju tam zoznámiť s kľúčovými ľuďmi v šoubiznise. Ale možno preto ich nepredstavil, lebo do Hutky nebola ani cesta urobená. Nemali by sa tam ako dostať. A asi sa tým kľúčovým ľuďom nechcelo ísť peši,“ vysmiala sa svojmu ex Košičanka. 

Podľa podnikateľky by zrejme bolo aj lepšie, keby šoubiznisovú éru nikdy neabsolvovali. „Nebyť toho všetkého, nemusel mi dnes kradnúť vírivku z Pereša. Možno by mu bolo lepšie,“ uviedla Mojsejová, ktorá v čase, keď si Braňov výrok prečítala, bola práve na návšteve. „Všetci sme sa na jeho slovách skutočne pobavili,“ povedala nám biznismanka. 

Mojsejovci tvorili pár dlhých 10 rokov. V novembri 2012 však Nora podala žiadosť o rozvod. Dôvodom boli Braňove neutíchajúce alkoholové excesy. Tie boli dôvodom, prečo ich zväzok dlhodobo nefungoval. „Keď som si to tak spočítala, čo som bola vydatá tých desať rokov, tak minimálne päť rokov som bola vlastne sama iba so psíkmi,“ napísala k svojmu manželstvu východniarka vo svojej novej publikácii Spoza mreží

Viac o téme: Nora MojsejováBraňo Mojsej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu