Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Porotkyňa markizáckej SuperStar šokuje: Preboha, prečo ukazovala rozkrok?!

Klára Vytisková nudná rozhodne nie je. Zobraziť galériu (10)
Klára Vytisková nudná rozhodne nie je.

BRATISLAVA – S odhaľovaním nemá problém! Nová posila speváckej šou SuperStar, porotkyňa Klára Vytisková (30), je bezpochyby poriadne číslo a nuda s ňou zjavne nebude. Svedčia o tom aj zábery z jej videoklipu Survival, kde brunetka nemala problém odhaliť sa vo vani, či ukázať rozkrok.

Provokatérka! Hoci je pre našinca nová porotkyňa SuperStar Klára Vytisková veľkou neznámou, v Čechách je táto speváčka prirovnávaná aj k zosnulej hviezde Amy Winehouse. Nielen kvôli svojmu vzhľadu a bláznivým kostýmom, ale aj pre svoju prirodzenú drzosť, výstrednosť, nespútanosť a v neposlednom rade za to môže aj jej talent.


Nová porotkyňa markizáckej SuperStar? Šialená kreatúra!


Ona sama to ale vníma inak. „Som nohami  na zemi. Vôbec nemám pocit, že by som bola nejaká hviezda. Fakt nie. Som stále rovnaká,“ prezradila v markizáckom Reflexe umelkyňa, ktorá nemá problém čokoľvek si na seba navliecť, či dokonca odhaliť aj to, čo má ostať skryté. Vo svojom videoklipe k skladbe Survival sa napríklad predviedla nahá vo vani a pri laškovaní v posteli ukázala na plnú obrazovku svoj rozkrok – našťastie aspoň zahalený nohavičkami.

Nuž, každý sa snaží nejako zviditeľniť... Snáď si z Kláry nebudú brať príklad všetky nádejné speváčky v SuperStar. „Riešila som, či budem schopná ľuďom niečo dať ako porotca. A potom som si povedala, že keď si píšem sama texty a mám za sebou veľa koncertov, že by som mohla tých ľudí nejako nakopnúť,“ povedala k svojej úlohe porotkyne mladá mamička.

Porotkyňa SuperStar Klára Vytisková rada provokuje. Vo svojom klipe ukázala do kamery aj rozkrok.
Zobraziť galériu (10)
Porotkyňa SuperStar Klára Vytisková rada provokuje. Vo svojom klipe ukázala do kamery aj rozkrok.

VIDEO: Klip Kláry Vytiskovej

Klára Vytisková klip


Mohlo by vás zaujímať:
 

Viac o téme: Klára Vytisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu