Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vašo Patejdl sa na staré kolená tajne oženil: Tejto žene povedal Áno!

Vašo Patejdl sa tajne oženil. Zobraziť galériu (6)
Vašo Patejdl sa tajne oženil.

BRATISLAVA - Opäť v chomúte! Slovenský spevák a člen najpopulárnejšej skupiny Elán Vašo Patejdl sa vo svojich 60-tich rokoch rozhodol pre vážny životný krok. Tajne sa totiž nedávno oženil. Odskočil si do Vatikánu, aby si tam vzal za ženu svoju českú priateľku Milušu, ktorá je od neho o 17 rokov mladšia.

Je z neho mladomanžel! Jeden z najznámejších textárov, skladateľov a spevákov u nás i v Čechách nedávno šokoval svojich fanúšikov. Vašo Patejdl sa totiž tajne oženil so svojou o 17 rokov mladšou partnerkou Milušou, s ktorou má aj syna.

Rozvedený hudobník svojej vyvolenej povedal Áno vo Vatikáne. „Všetko bolo dohodnuté pol roka dopredu na 7. mája,“ povedal pre týždenník Plus 7 dní Patejdl, ktorý svoj životný krok tajil aj pred svojimi kamarátmi  zo skupiny Jožom Rážom a Jánom Balážom. „Bol to cirkevný sobáš v Kostole sv. Anny. Boli tam s nami len naše mamy, náš syn Beník, moji synovia Robo a Vašo z prvého manželstva s partnerkami a svedkovia,“ prezradil týždenníku spevák.

Stres vraj zo svojho veľkého dňa nemal, aj keď niektoré detaily riešili len pár dní pred odletom. „Šaty a obrúčky sme kupovali na poslednú chvíľu aj preto, že som robil na hudbe k filmu. Milka obehala klenotníctva a ja som potom z toho, čo vybrala, prsteň odsúhlasil,“ uviedol hudobník, ktorému sa teraz na prste trblieta obrúčka z bieleho zlata. Nenosí ju však vždy, vraj mu pri hre na klavír prekáža. Som rád, že sme sa vzali. Bolo to správne rozhodnutie,“ zdôraznil na záver Patejdl. 

Spevák zo skupiny Elán Vašo Patejdl sa nedávno tajne oženil. Vo vatikánskom Kostole svätej Anny povedal Áno priateľke Miluši.
Zobraziť galériu (6)
Spevák zo skupiny Elán Vašo Patejdl sa nedávno tajne oženil. Vo vatikánskom Kostole svätej Anny povedal Áno priateľke Miluši.


Reklamný odkaz
Koncert Elán 2015>>

Viac o téme: Vašo Patejdl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu