Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Definitívny koniec »Karáskovej« televízie: Hviezda obrazoviek o páde na dno!

Bývalý markizák Ľubomír Karásek dostal vyhadzov a o pol roka skončila celá televízia. Výplatu vraj doteraz nevidel. Zobraziť galériu (4)
Bývalý markizák Ľubomír Karásek dostal vyhadzov a o pol roka skončila celá televízia. Výplatu vraj doteraz nevidel.

BRATISLAVA - Už nevysielajú! Moderátor Ľubomír Karásek (56) kedysi patril k hviezdam Markízy, až kým jeho pôsobenie na obrazovkách neukončila ťažká nehoda. Pred kamery sa vrátil približne pred rokom vďaka novej Televízii Z. Nakoniec ale vysvitlo, že sa pri tomto angažmáne poriadne popálil. Po pár mesiacoch dostal vyhadzov, no výplatu nie. Aktuálne však už skončila aj celá stanica. Zisťovali sme, aký dopad to malo na exmoderátora, ktorý stále nevidel svoju mzdu.

Ľubomír Karásek mal v roku 2005 ťažkú autohaváriu, po ktorej sa musel znovu učiť rozprávať, čítať a písať. Z tohto dôvodu musel opustiť svoje kreslo v markizáckych Televíznych novinách. Neskôr ho preto trápili existenčné problémy, čo sa odzrkadlilo aj na ťažkostiach v jeho manželstve. 

Na lepšie časy v pracovnej oblasti moderátorovi svitlo v máji minulého roka, keď začala vysielať Televízia Z. Karásek sa v nej uplatnil v rámci relácie Správy. Stanica však neskôr zmenila majiteľa a hoci vedenie zostalo rovnaké, mnohí zamestnanci dostali vyhadzov. Medzi nimi aj Ľubomír, ktorý vraj odchádzal zo svojho postu bez vyplatenej mzdy. 


Exmarkizák Karásek sa po rokoch vracia do telky: Vidno na ňom ťažký životný osud!

Rozhorčený Karásek vracia úder televízii: Sú to zmrdi, riaditeľa by som zabil!


Teraz sa navyše médiami prehnala informácia, že televízia Z po roku vysielania definitívne končí. Zaujímalo nás, čo na to Karásek. „Nevedel som o tom, ale dalo sa to očakávať. Mňa najviac na tom celom štve, že vyhodili tých mladých ľudí a nedali im výplaty. Majiteľ je jeden zmrd. Ja sa obyčajne takto nevyjadrujem, ale inak to nejde,” povedal nám moderátor.

Koniec malej stanice teraz vyvoláva otázky o tom, či sa bývalým zamestnancom niekedy podarí získať nevyplatené mzdy. Samotný Karásek nám v minulosti priznal, že často nemal ani na autobus a zažil naozaj krušné časy. Viete, ja som už asi trikrát padol na dno, úplne dole, ale znova som sa odtiaľ vyhrabal. No tí mladí, keď hneď na začiatku kariéry dostanú takúto facku, tak ich to odradí. Jednoducho to bolo veľmi, veľmi neseriózne,“ povedal nám. 

Zdá sa však, že jemu samotnému aktuálne opäť svitá na lepšie časy. „Niečo sa mi rysuje. Mám dve ponuky. Jedna je od bývalého kolegu z Markízy,“ prezradil známy moderátor, ktorý sa momentálne chystá spolu s ostatnými z Televízie Z podať na bývalého zamestnávateľa žalobu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu