Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Premena slovenskej herečky v Čechách: Z tuctovej šedej myšky sexica!

Soňa Norisová ako šedá myška. V novom seriáli je oveľa viac sexi. Zobraziť galériu (7)
Soňa Norisová ako šedá myška. V novom seriáli je oveľa viac sexi.

PRAHA – Na nepoznanie! Slovenská herečka Soňa Norisová (41), ktorá žne úspech u našich západných susedov, sa zrazu poriadne zmenila. Po televízii Nova ju totiž angažovala aj konkurenčná Prima a brunetke to dosť pomohlo. Aspoň čo sa vizáže týka. Zo šedej myšky je teraz očarujúca žena.

Aká zmena! Slovenská herečka Soňa Norisová je pracovne vyťaženejšia v susedných Čechách než u nás. Aktuálne účinkuje v úspešnom seriáli televízie Nova, kde stvárňuje nenápadnú kriminalistku bez štipky sexepílu.

Najnovšie však brunetku angažovala aj konkurenčná Prima a zverila jej hlavnú úlohu v projekte VIP vraždy. A jej vzhľad sa zmenil na nepoznanie. Konečne je z nej sexi žena. „Ponuku som prijala aj preto, že táto postava je výrazne iná oproti úlohám, ktoré som doteraz hrala,“ povedala herečka pre ahaonline.cz.  

Postava, ktorú bude Norisová stvárňovať, sa pohybuje medzi bohatými celebritami a obklopuje ju luxus. Pre divákov, ktorí ju poznajú ako tuctovú policajtku Janu, to bude naozaj veľká zmena. Zo šedej myšky sa totiž stane skutočne očarujúca dáma. Kedy sa seriál dostane na obrazovky, televízia Prima zatiaľ tají, ale už teraz je jasné, že sa bude na čo pozerať.

Herečka Soňa Norisová sa čoskoro objaví v novom seriáli televízie Prima, kde bude za sexi ženu.
Zobraziť galériu (7)
Herečka Soňa Norisová sa čoskoro objaví v novom seriáli televízie Prima, kde bude za sexi ženu.


Mohlo by vás zaujímať:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu