Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianovej trčali nohavičky, Švajdovej fešande lietali prsia: Toto sa len tak nevidí!

Martina Reiterová takmer odhalila celý prsník, Marianna Ďurianová ukázala bledé nohavičky. Zobraziť galériu (7)
Martina Reiterová takmer odhalila celý prsník, Marianna Ďurianová ukázala bledé nohavičky.

BRATISLAVA - Ach, dámy! Marianna Ďurianová (38) sa v stredu večer opäť predviedla ako moderátorka, a to na krste nového CD Roba Opatovského. Okrem svojho rečníckeho umenia však blondínka ukázala aj svoju bielizeň. Zraky všetkých prítomných okrem nej priťahovala aj Martina Reiterová (26), známa ako partnerka Patrika Švajdu (42) z Let´s Dance. Brunetka zaujala nielen ladnými pohybmi.

Marianna Ďurianová aktuálne nepracuje pre žiadnu televíziu. Ako moderátorka sa však stále uplatňuje na rôznych spoločenských podujatiach. Naposledy sa takto v stredu ukázala na krste nového CD Roba Opatovského. 


Vyparádená Ďurianová na nespoznanie: Aha, ako ju schladil Lasica!


Blondínka sa predviedla v žiarivých minišatách, ktoré sa jej nakoniec postarali aj o drobné faux pas. V momente, ako sa usádzala k pózovaniu na pohovku, sa jej oblečenie vyhrnulo tak, že predviedla aj svoje bledé nohavičky. 

Toto odhalenie však takmer tromfla Martina Reiterová, známa z Let´s Dance, kde tancovala s Patrikom Švajdom. Sympatická brunetka totiž predvádzala také pohyby, že jej v niektorých chvíľach takmer vypadli prsia z kostýmu. Našťastie všetko zostalo skryté a sexi tanečnica sa napokon červenať nemusela. 

Prečítajte si viac na Hudba.sk:

Exkluzívny večer Roba Opatovského: Jeho nové CD krstili Lasica aj Ďurianová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu