Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepríjemné chvíle Evity v Teleráne: Totálny zmätok v štúdiu!

Roztržitá Evita Urbaníková. Zobraziť galériu (5)
Roztržitá Evita Urbaníková.

BRATISLAVA – Popletená! Známa autorka viacerých bestsellerov Evita Urbaníková (39) má práce vyše hlavy. Okrem písania šéfuje knižnému vydavateľstvu a najnovšie aj ženskému časopisu. Práve preto dostala aj pozvanie do markizáckeho Telerána. Spisovateľka sa patrične vyfintila a vo štvrtok ráno sa dostavila do Záhorskej Bystrice. Svojím príchodom ale spôsobila štábu riadny zmätok. Dorazila totiž o deň skôr.

Roztržitá! Taká je zrejme v posledných dňoch úspešná spisovateľka Evita Urbaníková, ktorá má toho na svojich pleciach viac ako dosť. Stará sa o svoje dve deti aj partnerove ratolesti, šéfuje známemu knižnému vydavateľstvu, píše romány a najnovšie sa pustila aj do tvorby časopisu.

Pred pár dňami preto dostala pozvanie do markizáckeho Telerána. Evita sa patrične upravila a vo štvrtok ráno sa dostavila do Záhorskej Bystrice, kde ale namiesto vrelého privítania zažila trápne chvíle. 

Autorka kníh pre ženy si to totiž namierila do štúdia o deň skôr. „Jednoducho som sa pomýlila. Prišla som do Telerána, urobili mi kávu a pýtali sa ma, čo by som rada. Reagovala som, že však idem dnu. A oni: Nie, až zajtra si v scenári,” povedala nám o svojom omyle Evita. „No čo už, tak zas budem musieť ráno vstať, učesať sa a namaľovať. Ale mne nerobí problém ráno vstávať, však vstávam každý deň,“ dodala spisovateľka. 

Urbaníková však nie je jediná pomýlená v našom šoubiznise. Začiatkom roka sa podobná patália stala aj speváčke Andrei Zimányovej, ktorá sa poriadne sekla v dátume istého plesu. Na miesto konania prišla až o celý mesiac skôr.  

Takáto historka koluje aj o manželoch Sise a Jurajovi Lelkesovcoch, ktorí kedysi dorazili na Jozefovskú párty patrične vyobliekaní a s úsmevom na tvári. Ten im však z tváre zmizol v momente, keď zistili, že akcia sa koná až o týždeň neskôr. Ako vidieť, trapas s dátumami majú na konte viacerí naši prepracovaní prominenti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu