Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Puškárovej vážne problémy v priamom prenose: Zachraňoval ju Švajda!

Patrik Švajda musel v nedeľu zachraňovať svoju partnerku Zlaticu Puškárovú. Zobraziť galériu (4)
Patrik Švajda musel v nedeľu zachraňovať svoju partnerku Zlaticu Puškárovú.

BRATISLAVA - Nezvládla úvod! Nedeľné Televízne noviny na Markíze mali netradičný začiatok. Počas prehľadu najdôležitejších tém sa totiž zo štúdia začal ozývať kašeľ moderátorky Zlatice Puškárovej (37) a všetky zahlásenia musel prečítať jej kolega a partner. Blondínka nezvládla uviesť ani prvú reportáž. Len čo začala hovoriť, jej hlas prechádzal do chrapotu. Situáciu zachraňoval Patrik Švajda (42).

Zradilo ju telo! Zlatica Puškárová v nedeľu večer v priamom prenose bojovala s nemalými problémami. Po niekoľkých vetách sa totiž rozkašľala tak, že nebola schopná dokončiť úvodný prehľad udalostí. V pozadí obrazového materiálu sa ozýval jej boj o to, aby ju hrdlo opäť začalo poslúchať.

Keď sa kamera vrátila do štúdia, moderátorka sa pokúsila uviesť prvú reportáž tak, ako to bolo naplánované. Po niekoľkých slovách však jej hlas prešiel do chrapotu. Obrátila sa preto na svojho partnera. „Tak asi pôjdem ja,” prebral jej povinnosti Patrik Švajda. Našťastie, ďalší vstup bol už v Zlaticinom podaní bez komplikácií.

Topky.sk zisťovali do samotnej Puškárovej, čo bolo za jej ťažkosťami. „Tesne pred správami som sa napila vody a poriadne mi zabehlo. To je čaro živého vysielania. Ďakujem televíznym divákom za pochopenie,” povedala nám Zlatica. Snáď si nabudúce dá lepší pozor. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu