Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Macatá finalistka medzinárodnej súťaže: Veď je to celá Droběna z Popelky!

Finalistka Eurovízie Bojana Stamenov akoby z oka vypadla nezabudnuteľnej Droběne z českej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Zobraziť galériu (8)
Finalistka Eurovízie Bojana Stamenov akoby z oka vypadla nezabudnuteľnej Droběne z českej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. (Zdroj: youtube.com)

VIEDEŇ - Akoby jej z oka vypadla! Zraky skoro celého sveta sa v týchto dňoch upierajú do Rakúska. Práve tam aktuálne prebieha medzinárodná hudobná súťaž Eurovízia. A ako už býva zvykom, medzi súťažiacimi je opäť niekto, kto doslova vytŕča z davu. Reprezentantka Srbska Bojana Stamenov (28) totiž nápadne pripomína Droběnu z obľúbenej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Vo svojom klipe akoby sa ňou doslova inšpirovala.

Je už akýmsi zvykom, že na medzinárodnej hudobnej sútaži Eurovízia sa vždy nájde niekto, kto svojím výzorom doslova vyráža dych. Minulý rok to bol/a fúzatá speváčka Conchita Wurst, ktorá napokon celý projekt aj vyhrala. 


Neuveriteľné! Eurovíziu vyhral rakúsky transvestita Conchita Wurst


Tentokrát pohľady všetkých púta reprezentantka Srbska Bojana Stamenov. Umelkyňa totiž akoby z oka vypadla Droběne z legendárnej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Macatá speváčka navlečená vo výrazných červených šatách a vyčesanými vlasmi do drdolu vyzerá vo svojom klipe k eurovíznej piesni doslova ako kópia nezabudnuteľnej Heleny Růžičkovej. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa bacuľke podarí s konkurenciou pozametať rovnako ako kedysi českej herečke s princom na kráľovskom bále. 

Speváčka Bojana Stamenov v červených šatách pripomína Droběnu.
Zobraziť galériu (8)
Speváčka Bojana Stamenov v červených šatách pripomína Droběnu.

VIDEO: Klip Bojany Stamenov

Bojana Stamenov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu