Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenka s najkrajším telom sveta: Hlavná úloha vo filme... A rovno s Ornellou Muti!

Martina Štetiarová zaujala Talianov natoľko, že ju rovno obsadili do hlavnej úlohy v pripravovanom filme. Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová zaujala Talianov natoľko, že ju rovno obsadili do hlavnej úlohy v pripravovanom filme. (Zdroj: Jay)

BRATISLAVA - Darí sa jej! Martina Štetiarová (30) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej šou Farma. Tam sa jej síce zabodovať nepodarilo, no po návrate do reality žne jeden úspech za druhým. Dôkazom je napríklad minuloročná súťaž World Supermodel 2014, kde bola vyhlásená za ženu s najlepším telom. Aktuálne má plavovláska ďalší dôvod na radosť. Zahrá si v novom talianskom filme po boku svetoznámej Ornelly Muti. A rovno hlavnú úlohu!

Exfarmárke Martine Štetiarovej sa po odchode z markizáckej reality šou naozaj darí. Zahrala si epizódnu postavu v známom seriáli Komisár Rex, podarilo sa jej zabodovať na súťaži Miss Carat Tuning 2013 a svoju krásu a sexepíl obhájila aj na svetovej súťaži v Číne. Tam bola vyhlásená za ženu s najkrajším telom vôbec. Najnovšie zvodná plavovláska žne úspech v Taliansku.


Sexi Slovenka boduje: Z markizáckej Farmy do kultového Komisára Rexa!

Vypadávajúce prsia neuspeli: Miss Carat Tuning sa stalo naše Dievča leta!

Najkrajšie telo sveta: Sexi Slovenka z Farmy a Komisára Rexa bodovala na súťaži krásy!


Ako sa nám totiž podarilo zistiť, rodáčka z Čadce zaujala južanov natoľko, že ju obsadili rovno do hlavnej úlohy v pripravovanej snímke. A nejde len tak o hocijaký film. Po boku sexi Slovenky sa objaví dokonca aj jedna z najkrajších žien sveta – talianska herečka Ornella Muti. 

„Počas kastingu bol producent Giorgio Leopardi doslova očarený Martininou krásou, charizmou a profesionalitou. Režisér filmu jej preto dal možnosť predstaviť sa pred kamerami a pri skúške bola natoľko presvedčivá, že získala hlavnú úlohu,“ prezradili nám v agentúre, ktorá zastupuje Martinu Štetiarovú. 

O našej kráske už dokonca píše aj taliansky web liberta.it, ktorý blondínku predstavil ako nový objav na ich scéne. Zdá sa teda, že o exfarmárke ešte budeme veľa počuť. 

O Martine Štetiarovej už píšu aj talianske médiá.
Zobraziť galériu (5)
O Martine Štetiarovej už píšu aj talianske médiá.  (Zdroj: Liberta.it)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu