Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V Jojke to v správach domrvili: Divákom chybu nepriznali!

Vo včerajších Krimi novinách urobila Jojka chybu. Zobraziť galériu (5)
Vo včerajších Krimi novinách urobila Jojka chybu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Diváci včerajších Krimi novín na Jojke museli byť poriadne zmätení. Televízii sa totiž podarilo do vysielania vypustiť pomýlené správy. Moderátorská dvojica Stanislava Kováčik (38) a Pavol Michalka (36) totiž zahlásila úplne inú reportáž, ako bola tá, ktorá reálne nasledovala. No hoci zámena bola zjavná, problém na obrazovkách nikto nepriznal... Všetci sa tvárili, akoby sa ani nič nestalo.

Väčšina Slovákov má vo zvyku si po pracovnom dni sadnúť k televíznym obrazovkám a pozrieť si spravodajské relácie. No ak si včera naladili jojkárske Krimi, museli zostať poriadne zmätení. Televízii sa totiž do vysielania vkradla nemalá chyba – moderátori Stanislava Kováčik a Pavol Michalka zahlásili zlú reportáž. 

Už titulok avizovanej dokrútky a zábery, ktoré sa objavili za jojkárskymi tvárami, napovedali, že niečo zrejme nebude v poriadku. Slová, ktoré dvojica hovorila, totiž s nimi absolútne nekorešpondovali. „V Novej Lesnej včera popoludní zaútočil pes na malé dievčatko, zahryzol jej do nosa. Len 2,5-ročnú Timejku museli záchranári odviesť do nemocnice. K nešťastiu došlo na susednom dvore,“ znelo zo spravodajského štúdia.

Divákom však televízia namiesto reportáže o agresívnom chlpáčovi naservírovala zábery z dopravnej nehody pri Leviciach. A nikto sa nad vzniknutým problémom ani len nepozastavil. Moderátori sa tvárili, akoby sa nič nestalo a k videu o zranenom dievčatku sa vrátili až približne v polovici relácie, pričom moderátori použili úplne rovnaké slová ako v pokazenom úvode. 


Nehoda pri Leviciach: Na zrážku dvoch áut doplatilo aj 12-ročné dieťa!


Oslovili sme aj Jojku, nech nám kompetentní v tejto súvislosti prezradia, či išlo o technickú chybu alebo ľudské zlyhanie. „Vo včerajšej spravodajskej relácii KRIMI sa v úvode vyskytla technická chyba, za ktorú sa divákom ospravedlňujeme. Naštastie sa ju podarilo rýchlo odstrániť a vysielanie prebehlo bez ďalších problémov,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa televízie Lucia Kulihová. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu