Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trpké tajomstvo čerstvého ženáča Skrúcaného: Chcel zomrieť!

Herec Štefan Skrúcaný si zaspomínal na nešťastnú dopravnú nehodu. Zobraziť galériu (4)
Herec Štefan Skrúcaný si zaspomínal na nešťastnú dopravnú nehodu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Zrútil sa a nevládal žiť! Tak sa cítil humorista Štefan Skrúcaný (55) pred rokmi, keď sa mu zmenil život úplne naruby. Zapríčinil totiž vážnu dopravnú nehodu, po ktorej zomrela 74-ročná žena. S ťažkou situáciou si známa tvár v tom čase nevedela rady. Po nehode herec podľa vlastného priznania uvažoval, či má vôbec význam žiť.

Zabávač Štefan Skrúcaný v júni 2004 spôsobil v Považskej Bystrici dopravnú nehodu, pričom zrazil na priechode pre chodcov dôchodkyňu. Tá na následky zranení zomrela. Herec, ktorý podľa obvinení nedodržal povolenú rýchlosť, vtedy dostal dvojročný podmienečný trest odňatia slobody s odkladom na tri roky a zároveň zákaz viesť motorové vozidlo na tri roky.  


Judínyová sa tajne vydala za Skrúcaného: Svadba šokom pre náš šoubiznis!

Zábery zo svadby: Judínyová ako nevesta!


Skrúcaný si teraz na toto ťažké životné obdobie zaspomínal v jojkárskom Top Star magazíne. Čerstvý ženáč, ktorý si nedávno vzal markizácku moderátorku Eriku Judínyovú, priznal, že v tom čase sa mu chcelo zomrieť. Vrátil som sa domov úplne zrútený, mimo. Nevedel som, čo mám robiť a či má význam žiť, nevedel som nič,“ povedal so smútkom v hlase.

V týchto ťažkých časoch mu však výrazne pomohol kamarát Stano Radič, ktorý už nie je medzi nami. „ Vtedy sadol do auta a povedal: ‚Poď, sadni si a ideme napísať list. Ospravedlnenie pozostalým. Jednoducho nemôžeš ostať ticho, treba komunikovať.‛ Tie hrany sa obrúsili a vlastne Stano ma naučil to, čo dnes viem. Nech sa stane akákoľvek ťažká  životná situácia, ktorú ste nezavinili naschvál, bola to nešťastná náhoda, treba komunikovať. Aj keď vás druha strana odmietne, treba sa o to aspoň pokúsiť,“ povedal na záver umelec. 

Na tieto udalosti a dávneho kamaráta si zaspomínal práve pri príležitosti krstu knihy o Stanovi Radičovi, ktorú do života uviedla rodina zosnulého humoristu. Publikáciu si môžete zakúpiť v internetovom kníhkupectve ipark.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu