Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizáci po rokoch priznali vzťah: Aha, čo robili na verejnosti!

Diana Hágerová a Roman Juraško nám konečne priznali, že tvoria pár. Zobraziť galériu (10)
Diana Hágerová a Roman Juraško nám konečne priznali, že tvoria pár.

BRATISLAVA - Sú spolu! O vzťahu Romana Juraška (36) a Diany Hágerovej (25) sa hovorí už viac ako dva roky. Na túto tému však vždy reagovali vyhýbavo a pózovať fotografom sa im tiež nechcelo. Až doteraz. Na piatkovej módnej šou konečne dali títo dvaja verejne najavo, že tvoria pár. Bolo to úplne jasné z ich správania a napokon to markizák pre Topky aj potvrdil.

Konečne sa priznali! Roman Juraško je dlhoročný moderátor Telerána. Začiatkom roku 2012 do tímu relácie pribudla Diana Hágerová a už po niekoľkých mesiacoch sa o dvojici šepkalo ako o páriku. 


Horúca téma v celej Markíze: Juraško zbalil sexi kolegyňu!

Markizáci Juraško a Hagerová taja vzťah: FOTO ako dôkaz!


Obaja však svoj vzťah veľmi dlho popierali. Na otázky o súkromí buď neodpovedali, alebo zahmlievali. Ešte v septembri sa na súťaži ženskej krásy Face 2014 Hágerová a Juraško tvárili, že k sebe nepatria. 

Tento piatok tak prišlo obrovské prekvapenie po módnej šou Lýdie Eckhardt. Diana sa objavila na móle a svojou prítomnosťou ju podporoval aj Roman. Na následnej afterpárty sa už nijako netajili tým, že tvoria zamilovanú dvojicu. Blondínka dávala svojmu partnerovi napiť zo svojho pohára a zrazu sa nebránili ani spoločnému pózovaniu pred objektívmi fotografov. 

Pre istotu sme sa však markizáka spýtali, či po tomto už môže svoju lásku ku krásnej kolegyni potvrdiť. Veď niektoré zdroje tvrdia, že sú spolu až tri roky. „Áno, sme pár,” priznal konečne. „Ale nie, nie sú to ešte tri roky,” dodal s úsmevom. Isté však je, že svoju náklonnosť tajili poriadne dlho...

Diana Hágerová dávala Romanovi Juraškovi odpiť zo svojho pohára. Následne nám zapózovali ako správny zamilovaný párik.
Zobraziť galériu (10)
Diana Hágerová dávala Romanovi Juraškovi odpiť zo svojho pohára. Následne nám zapózovali ako správny zamilovaný párik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu