Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zabudnutá superstaristka napodobnila slávnu striptérku: Sexi vystúpenie pred cudzincami!

Lucia Olešová asi trošku odkukávala od Dity von Teese. Zobraziť galériu (8)
Lucia Olešová asi trošku odkukávala od Dity von Teese.

NEMECKO – Tá sa teda nezdá! Bývalá účastníčka speváckej šou SuperStar Lucia Olešová (27) viac ako svojím spevom zaujala pred rokmi verejnosť prepychovým životom. Ten si užívala vďaka bohatému otcovi Jozefovi Olešovi (48). Neskôr však odišla pracovať do zahraničia. Najnovšie tam pred davom ľudí napodobnila slávnu kabaretnú striptérku Ditu Von Teese.

Lucia Olešová bola v rámci tretej série SuperStar jednou z najvýraznejších a zároveň najkontroverznejších súťažiacich. V slovenskom šoubiznise sa zviditeľnila ako bohatá dcérenka, ktorá si užíva otcove peniaze. Od šou ubehlo osem rokov a všetko je už inak.

Jozefa Oleša totiž pred dvoma rokmi odsúdili v Rakúsku za predaj drog a iba pred pár dňami ho po uplynutí polovice trestu pustili na slobodu. Mladá nádejná speváčka sa však už dávno predtým odsťahovala do zahraničia, kde sa vydala a snaží sa zarábať si na seba sama.

Lucia vystupuje na rôznych akciách a občas sa svojou prácou pochváli aj na sociálnej sieti. Pred pár dňami svojich fanúšikov priam šokovala, keď si zverejnila záber zo svojej speváckej šou. V istom podniku totiž predviedla číslo nápadne pripomínajúce kabaretnú striptérku Ditu Von Teese.

Síce sa nevyzliekala, ale nahodená do dráždivého modrého korzetu a ultra krátkych šortiek sa predviedla vo veľkom pohári na sekt. A presne takúto rekvizitu si často pre svoje obnažené predstavenia vyberá aj najznámejšia predstaviteľka burlesky. 

 „To bol jeden z mojich najlepších a najobľúbenejších momentov v mojej kariére. Nie najväčší dav, nie najväčší zvuk, ale sexy a vzrušujúce ako peklo,“ napísala navyše pod záber samotná Olešová, ktorá si toto šteklivé vystúpenie zjavne poriadne užívala. 


Mohlo by vás zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu