Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská speváčka chcela byť za peknú, ale... Fú, aké je z nej strašidlo!

Dáša Mamba Šarközyová je známa ako speváčka a muzikálová herečka. Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová je známa ako speváčka a muzikálová herečka. (Zdroj: archív D.Š.)

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Muzikálová herečka Dáša Mamba Šarközyová (25) sa naposledy zviditeľnila v speváckej šou X-Factor. Odvtedy stále častejšie vystupuje na verejnosti. Aj pred pár dňami sa nahodená a vystajlovaná vybrala ako hudobný hosť na firemnú akciu. V priebehu pár minút bola však na nepoznanie. Z divy sa stala doslova halloweenska maska.

Dáša Mamba Šarközyová už vody slovenského šoubiznisu múti niekoľko rokov a Slovákom je dobre známa z viacerých speváckych projektov. Objavila sa v SuperStar, či naposledy v X-Factore. Okrem toho vystupuje v muzikáloch a na rôznych firemných akciách.

Na jednom takom podujatí bola aj pred pár dňami. Na zábere, ktorý urobila po vystúpení, sa však namiesto krásky objavilo akési strašidlo. Smutný výraz, pokrivené pery a poriadne roztečený mejkap v okolí očí veru dobrý dojem nerobia. 

 „Bola som spievať na firemnej párty, ktorá sa konala vo vitálnom svete, kde sú sauny. Hoci ma upozorňovali, že je tam dusno a teplo, chcela som byť za peknú a namaľovala som sa. Žiaľ, môj mejkap sa mi už po prvej pesničke začal roztekať,” povedala nám Dáša.

Stále ale nebola pripravená na to, ako napokon dopadla. „Myslela som si, že to budem mať rozmazané troška pod očami a to bude všetko. Po polhodine som sa zbadala a bola to hrôza. Toto som fakt nečakala, že budem vyzerať ako strašidlo z Halloweenu,” uviedla Šarközyová. „Dokonca mi jedna pani vravela: Neplačte, nám sa to páči,” dodala. Nuž, za hviezdu sa nedá byť vždy a všade. 

Dáša Mamba Šarközyová s roztečeným mejkapom pripomína halloweenske strašidlo.
Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová s roztečeným mejkapom pripomína halloweenske strašidlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu