Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané moderátorské presuny v Markíze: Zmena v Televíznych novinách!

Televízia Markíza po piatich mesiacoch opäť mení obsadenie v spravodajskej relácii. Zobraziť galériu (5)
Televízia Markíza po piatich mesiacoch opäť mení obsadenie v spravodajskej relácii. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nenaplnili sa ich očakávania?! Nie je to tak dávno, čo sme vás na Topkách informovali, že Markíza zmenila obsadenie Prvých Televíznych novín. Od začiatku roka spravodajskú reláciu neuvádzali dvaja moderátori, ale len jeden. Neprešlo však ani polroka a televízia hlási ďalšie zmeny. Čo je za tým?

Na Topkách sme vás pred časom informovali, že s novým rokom prišlo na obrazovkách televízie Markíza aj k výrazným zmenám. Zatiaľ čo vlani Prvé Televízne noviny moderovali ešte dvaja moderátori, od januára reláciou sprevádzal už iba jeden. 


Markíza prekvapivo okresala správy: Zostal len jeden moderátor!


Kompetentní vtedy svoj krok obhajovali tým, že správy s jedným človekom sú oveľa dynamickejšie a nie je v podstate žiaden dôvod na to, aby za stolíkom sedeli dvaja. Zdá sa však, že po necelom polroku svoj prístup úplne prehodnotili a prvá spravodajská relácia hlási ďalšie zmeny v rámci personálneho obsadenia. 

Pred niekoľkými dňami totiž televízia opäť prešla na starý zaužívaný model dvoch moderátorov.  Pred kamery si tak o 17-tej popoludní znova sadajú Zlatica Puškárová s Patrikom Švajdom, či Jaroslav Zápala s Máriou Pietrovou.

Zaujímalo nás preto, čo Markízu k takémuto kroku po pomerne krátkom čase opäť viedlo. A ich reakcia nás dosť prekvapila. „Prvé televízne noviny sú pre nás rovnako dôležité ako hlavné večerné spravodajstvo, a preto sme sa rozhodli vrátiť sa k modelu dvoch moderátorov, čo zároveň prináša aj zaujímavejšiu dynamiku,“ vyjadrila pre Topky.sk hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Nuž, v Záhorskej Bystrici sa zjavne nevedia rozhodnúť, ktorý model je podľa nich dynamickejší. Aký máte na to názor vy? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu