Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO pred a po: Pôrod dal slovenskej kráske zabrať!

Magdaléna Šebestová pred a po pôrode Zobraziť galériu (7)
Magdaléna Šebestová pred a po pôrode

BRATISLAVA - Už je mamou! Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (31) začiatkom mája priviedla na svet svoju prvú dcéru Ninu. Hoci nosila pod srdcom dievčatko, babská povera v jej prípade neplatila a na kráse jej maličká vôbec neuberala. Najnovšie ale brunetka zverejnila na sociálnej sieti svoj prvý záber po pôrode. A hoci je neopísateľne šťastná, vidieť na nej poriadnu únavu.

Magdaléna Šebestová je všeobecne považovaná za jednu z našich najpôvabnejších missiek. Istý čas bola dokonca aj riaditeľkou súťaže krásy. Funkcie sa však začiatkom septembra 2014 vzdala. A krátko nato sa prevalilo, že brunetka čaká dieťa. 

Futbalistovi Jánovi Ďuricovi porodila dcéru Ninu minulý víkend. A takmer celý týždeň jej trvalo, kým sa pripomenula svojim priateľom a fanúšikom fotografiou na Instagrame. V porovnaní so záberom vo vysokom štádiu tehotenstva pôsobí teraz Magda unavenejším dojmom a trochu jej chýba iskra. 

Náročné chvíle v nemocnici a zžívanie sa s malým človiečikom sa zvyčajne podpíšu na každej žene a Šebestová nie je výnimkou. Napriek tomu nepochybujeme, že je momentálne maximálne šťastná. A dokazujú to aj jej slová. „Domov je domov a vďaka Bohu, už nikdy sama. Ninka, Janko, vy ste môj celý život,” prihovorila sa na sociálnej sieti svojmu partnerovi aj dcérke. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu