Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nová porotkyňa markizáckej SuperStar? Šialená kreatúra!

Klára Vytisková je totálna experimentátorka. Zobraziť galériu (6)
Klára Vytisková je totálna experimentátorka.

PRAHA - Toto bude v porote! Klára Vytisková (30) je na Slovensku prakticky neznáma, no na jeseň bude hodnotiť výkony nádejných spevákov v SuperStar. U našich susedov tiež nepatrí medzi hviezdy prvej ligy, ale darí sa jej budiť mediálnu pozornosť. A to vďaka šialeným kreáciám, ktoré predvádza na svojom tele.

Klára Vytisková je jednoznačne najväčším prekvapením tohtoročnej zostavy SuperStar. Predtým sa v porote síce objavila o pár rokov mladšia Ewa Farna, no tá sa derie šoubiznisom už od malého dievčatka a poznajú ju široké masy bežných Čechov. 


Hnev na markizácku SuperStar: Strašné, čo si zas Česi dovolili na Slovákov!


Klára je naproti tomu pomerne neznáma a na Slovensku ju nepozná skoro nikto. Naši susedia jej v médiách občas venujú pozornosť, no nie v príliš lichotivých súvislostiach. Vytisková sa totiž vie dogabať ako nikto a jej experimenty s vlasmi jej tiež na kráse nepridávajú. „Je dobre známa svojím zvláštnym prístupom k móde, ktorý v mnohom pripomína Lady Gaga alebo obyvateľa Bohníc (psychiatrická nemocnica, pozn. red),” napísal kedysi portál spy.cz v článku, v ktorom speváčku tituloval prívlastkom šialená. 

V októbri sa Klára stala matkou, a tak bude zaujímavé sledovať, či ju narodenie dcérky zmenilo. Bude v SuperStar pokračovať vo svojich bláznivých kreáciách? No, nechajme sa prekvapiť...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu