Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ona za to môže: Táto česko-slovenská legenda ako prvá provokovala v minisukni

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková

Nohy obnažovala, aj keď to nebolo vo vtedajšom režime vítané. Vedeli ste, že práve vďaka speváckej legende Nadi Urbánkovej sa slovenské devy odvážili vytiahnuť minisukne do ulíc?

Sebavedomá speváčka vedela, že má na to ukázať svetu svoje prednosti a veru, nebála sa provokovať. "Vždy som bola dosť drzá a "hubatá", až sa čudujem, že som z toho nemala veľké problémy," prezradila sedemdesiatnička.

Rebelka neostala len pri sukničkách, na svedomí má aj okuliarový boom. Kto by si nepamätal jej mušie "popolníky". A predsa, na sexappeale jej to neubralo, práve naopak. Vedela, že sa treba odlíšiť! A armáda jej fanyniek tiež.

Ktovie, či sa v mini odváži aj na blížiace sa koncerty, veď jej rovesníčka Tina Turner s predvádzaním nožičiek na pódiu veru problém nemá.

Dvojmesačné turné po 20 slovenských mestách s trefným názvom Zlaté Dobré Časy začína už 11. mája v Košiciach. Viac informácii o koncertnej šnúre hviezd 70., 80. a 90. rokov česko-slovenskej scény nájdete na www.zlatedobrecasy.sk, predpredaj vstupeniek je spustený na stránke predpredaj.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu