Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská kapela budí pohoršenie: Toto je už príliš!

Peter Bič Project Zobraziť galériu (4)
Peter Bič Project (Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Nový album slovenskej kapely Peter Bič Project Just a Story vznikol podľa slov jej lídra v skutočne náročných podmienkach. Skúšobňa mladej skupiny totiž sídli hneď vedľa pohrebného ústavu. „Máme novú skúšobňu v susedstve s pohrebným ústavom, takže hráme o dušu a kúsok od nás spia ľudia bez duše,“ prezradil Peter Bič v rozhovore.

„Vedľa ležia normálne mŕtvoly a často sa nám stáva, že niekto príde a dohovára nám, aby sme prestali hrať, že tam má zosnulú rodinu a že je to veľmi trápne, keď im hráme pesničky,“ priblížil známy gitarista. „Už sme sa dokonca kvôli tomu aj presťahovali o ulicu ďalej a potom sme zistili, že tam, kde sme teraz, tie mŕtvoly práve ležia, čiže je to ešte oveľa horšie,“ poznamenal. 

„Je to taký zvláštny pocit, keď máte niekam ísť a viete, že je tam taká tenká stena a za ňou sú truhly a ľudia a my v tom procese tvoríme pesničky,“ podotkol talentovaný hudobník s tým, že ho napriek tomu láka ísť si raz zahrať aj uprostred noci. „Vyskúšal by som, aké je hrať tam v noci, čo sa bude diať,“ uzavrel.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu