Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nestarnúca moderátorka Müllerová prehovorila: Pravda o plastikách!

Nestarnúca Soňa Müllerová sa vyjadrila k plastikám. Zobraziť galériu (5)
Nestarnúca Soňa Müllerová sa vyjadrila k plastikám.

BRATISLAVA – Takáto je pravda! Moderátorka Soňa Müllerová vo svojich 53 rokoch vyzerá stále pomerne mlado a mnohé dámy v rovnakom veku jej môžu iba závidieť. Niet teda divu, že v súvislosti s jej vzhľadom vznikajú rôzne špekulácie. Hovorí sa, že za vzhľadom verejnoprávnej tváre nie je len genetika, ale aj práca šikovných plastických chirurgov. Nestarnúca plavovláska teraz prezradila, ako to je.

Moderátorka  Soňa Müllerová má už tri roky po päťdesiatke, no stále sa má čím chváliť. Jej pleť pôsobí pomerne hladko, má plné pery a naozaj dobrú postavu. Takýto vzhľad môžu bývalej manželke speváka Richarda Müllera v tichosti závidieť aj mnohé mladšie dámy. 

Často sa však objavujú tvrdenia, že za Müllerovej dokonalým zovňajškom treba hľadať šikovné ruky plastického chirurga. „Ja o sebe počúvam také klebety, že mám vyplnené pery a líca a plastiky, a tak. Nie je to pravda, nemám. To sú moje pery aj moje líca,“ rozhodne poprela Soňa všetky takéto špekulácie pre markizácku Smotánku. Žeby bola za všetkým iba dobrá genetika a kvalitná starostlivosť? No isté je, že moderátorka v posledných rokoch vyzerá lepšie než v časoch, keď nám z obrazoviek zahlasovala večerníčky. 


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu