Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To je premena: Krásna Slovenka zmenila imidž a... Je ešte viac sexi!

Romana Škamlová sa ešte nedávno pýšila dlhou hrivou. Tá už patrí minulosti. Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová sa ešte nedávno pýšila dlhou hrivou. Tá už patrí minulosti.

BRATISLAVA - Nečakané! Romana Škamlová (26) sa zviditeľnila vďaka súťaži Miss Slovensko, kde v roku 2007 získala tituly 1. vicemiss aj Miss Sympatia. V tom čase a aj pri svojej ďalšej ceste šoubiznisom sa pýšila dlhou blonďavou hrivou. S tou sa však najnovšie kráska rozlúčila. A s krátkym strihom jej to teda poriadne sekne.

Po rokoch zmena! Romana Škamlová je známa ako 1. vicemiss Slovensko 2007, či bývalá láska Honzíka Novotného. Počas svojho pôsobenia v šoubiznise občas bojovala s váhovými výkyvmi, no stále bola spoznateľná ako blondínka s peknou tvárou a dlhými vlasmi. 

To však už teraz úplne neplatí. Romana sa totiž zrazu rozhodla zmeniť imidž. Ešte na nedávnej Miss Slovensko 2015 sa pýšila bohatou hrivou, no najnovšie urobila pomerne radikálny krok. „Zmena je život. Mínus 20 centimetrov,” uviedla modelka na sociálnej sieti, kam zavesila svoju fotografiu po ostrihaní. Medzi takzvanými hashtagmi tam svieti aj slovíčko sexi a treba uznať, že Škamlovej to po novom sekne snáď ešte viac ako predtým. 

Romana Škamlová si nechala skrátiť vlasy a pristane jej to.
Zobraziť galériu (5)
Romana Škamlová si nechala skrátiť vlasy a pristane jej to.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu