Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podzámskej základný inštinkt: Aha, čo všetko ukázala!

Elena Podzámska pripomína Sharon Stone v Základnom inštinkte. Zobraziť galériu (11)
Elena Podzámska pripomína Sharon Stone v Základnom inštinkte.

BRATISLAVA - Telom zvádza mužov a bozkáva sa so ženou! Taká je najnovšie Elena Podzámska (43) na divadelných doskách v čiernej komédii Navždy alebo nikdy. Herečka sa na javisku ukazuje aj v nočnej košeli a jedna zo scén tak trochu pripomína hriešny Základný inštinkt so Sharon Stone. Známa Slovenka navyše predvádza aj lesbické intímnosti so svojou kolegyňou Zuzanou Vačkovou (46).

Opäť pred divákmi! Elena Podzámska sa nedávno vrátila do seriálu Panelák, no krátko na to bol ohlásený jeho koniec. Herečke sa však namiesto toho podarilo získať niekoľko divadelných džobov. Pred pár dňami mala napríklad premiéru hra Navždy alebo nikdy. 

Ide o čisto slovenský kúsok o manželstve a milenkách. „Je to autorská hra a všetko, čo tam je, sme zažili my alebo naši kamaráti,” prezradila nám Zuzana Vačková. Práve jej postava vstúpi do vzťahu medzi dvojicou stvárnenou Elenou Podzámskou a Marcelom Nemcom. 

A pánske oči si pri tomto milostnom trojuholníku prídu na svoje. Obe herečky sa totiž po javisku premávajú v nočných košeliach. Elena dokonca v jednej chvíli pôsobí, akoby išla napodobniť slávnu scénu z filmu Základný inštinkt. A dôjde dokonca aj na iskrenie medzi ženami. „Áno, trochu sa tam zblížime. Dáme si bozk,” povedala nám Vačková. Ten pohľad rozhodne stojí za to... Pozrite sa do našej GALÉRIE

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu