Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Panebože! FOTO Sklovskej spred 12 rokov: Fakt ju nespoznáte!

Sisa Lelkes Sklovská na aktuálnom zábere Zobraziť galériu (10)
Sisa Lelkes Sklovská na aktuálnom zábere

BRATISLAVA – Je to vážne ona?! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (49) sa za posledné roky poriadne zmenila. Dôkazom sú staré zábery z roku 2003, ktoré sa objavili na obrazovkách Markízy. Umelkyňa sa na nich na seba príliš nepodobá. Ktovie, či by sa spoznala aj ona sama...

Čím staršia, tým krajšia! To rozhodne platí u speváčky Sisy Lelkes Sklovskej, ktorá sa objavila na nedávnej módnej šou ako modelka. Hoci trochu pribrala, čo zrejme spôsobila operácia bedrového kĺbu, pri predvádzaní sa snažila pôsobiť ako profesionálka. 


Najhorší večer Sisy Sklovskej: To je trapas... Na móle spolu s vyzývavou manželovou milenkou!


Sisa na móle neunikla ani markizáckej Smotánke, ktorá však okrem týchto záberov odvysielala vo svojej retro rubrike aj starý záznam z roku 2003. Kamera vtedy brunetku zachytila s hercom Miroslavom Nogom. Hoci on sa za 12 rokov takmer nezmenil, Sklovská je na nich takmer na nepoznanie.

Z obrazovky sa usmievala vychudnutá speváčka s pomerne riedkymi, postupne zostrihanými vlasmi a trochu prepadnutou tvárou. Dnes je Sisa trochu zaoblenejšia a chváli sa aj hustejšou hrivou. Hoci jej vekom pribudli jemné vrásky a používa už viac mejkapu, pristane to Sklovskej oveľa viac v súčasnosti ako v minulosti. Čo myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom.

Sisa Sklovská pred dvanástimi rokmi vľavo a vpravo tak, ako vyzerá dnes.
Zobraziť galériu (10)
Sisa Sklovská pred dvanástimi rokmi vľavo a vpravo tak, ako vyzerá dnes.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu