Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahý trapas na pražskom plese: Aha, prominentná bradavka... »Prvá dáma« ukázala svoje zbrane!

Hovorkyňa Prahy 1 Veronika Blažková ukázala obnažený prsník. Zobraziť galériu (5)
Hovorkyňa Prahy 1 Veronika Blažková ukázala obnažený prsník.

PRAHA – Faux pas ako hrom! Na uplynulý piatok by najradšej čo najskôr zabudla priateľka starostu Prahy 1 Oldřicha Lomeckého a zároveň hovorkyňa tejto mestskej časti Veronika Blažeková. Okrem širokých úsmevov totiž na parkete ukázala aj oveľa viac. Prvá dáma večera vďaka neposlušným šatám odhalila prsník a vykukla jej bradavka.

Juuj, to bol trapas! Hovorkyňa Prahy 1 Veronika Blažková je životnou partnerkou starostu tejto mestskej časti Oldřicha Lomeckého. V piatok mali preto česť ako hostitelia podujatia zahájiť spoločným tancom ples na Žofíne.

Ihneď na úvod sa však „prvá dáma“ večera  poriadne strápnila. Široký úsmev, ktorý dovtedy rozdávala na všetky strany, jej po zaregistrovaní spadnutých šiat určite ihneď zmrzol. Vo víre tanca sa jej totiž zošmykli tak, že brunetka ukázala celý nahý prsník.

Jej bradavku tak videli nielen všetci hostia, ale ju zachytili aj prítomní fotoreportéri. Podľa záberov vidieť, že hovorkyňa dlho o svojom faux pas netušila. Pri tanci sa aj s odhalenými vnadami stále blažene usmievala.

Podľa informácií českých médií však už podobné momenty Blažeková zažila. Stalo sa tak na tomto plese pred tromi rokmi, keď ju starosta oficiálne predstavil ako svoju partnerku. Žeby to nebola len náhoda?!

Veronika Blažková odhalila pred všetkými svoje vnady.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Blažková odhalila pred všetkými svoje vnady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu