Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najpikantnejšie odhalenie vo finále Tanca snov: Víťazka Mórová vyvetrala prsia priamo na parkete!

Diana Mórová ukázala počas večera oveľa viac než len skvelý tanečný výkon. Na parkete odhalila bradavku. Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová ukázala počas večera oveľa viac než len skvelý tanečný výkon. Na parkete odhalila bradavku. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Predviedla viac! Diana Mórová (45) bola v nedeľu hviezdou jojkárskeho Tanca snov. Spolu s partnerom Ayom Krížikom sa jej podarilo celú šou vyhrať. No okrem dokonalých pohybov, ktoré na parkete predviedla, ukázala počas prenosu aj niečo pikantnejšie. Sexi kostýmček bez bielizne totiž odhalil celé jej prsia.

Nedeľný večer patril na obrazovkách televízie Joj veľkému finále šou Tanec snov. V poslednom kole sa stretli tri najúspešnejšie páry. No hoci každý z nich predviedol perfektný výkon, diváci napokon rozhodli, že titul kráľ a kráľovná tanečného parketu si zaslúžia Diana Mórová a Ayo Krížik. 


Problematický začiatok posledného Tanca snov, víťazkou očakávaná favoritka!


Tí u Slovákov zabodovali showdancom, romantickou rumbou a energickou sambou. ​No dokonalé pohyby v rytme hudby neboli zďaleka jediné, čo počas priameho prenosu nežnejšia polovička z tejto dvojice ukázala. U herečky je totiž známe, že do všetkého ide naplno a inak to nebolo ani tentokrát. No práve to sa jej stalo osudným. 

Pri tancovaní jej totiž spod sexi kostýmčeka vykukol nahý prsník. A nie raz! Na svetlo sveta sa predral hneď niekoľkokrát. Málokto však tento pikantný detail počas večera postrehol. V rýchlosti, v akej dvojica tancovala, jej „čerešnička na torte“ zostala nepovšimnutá... Teda až doteraz.

Dianu Mórovú pri tancovaní zradil kostým a odhalil jej prednosti.
Zobraziť galériu (8)
Dianu Mórovú pri tancovaní zradil kostým a odhalil jej prednosti.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu