Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexuálny maratón Danicky z Paneláku: Divoké FOTO z kostola aj z maštale!

Danica Jurčová má na svojom konte poriadne veľa sexuálnych scén. Zobraziť galériu (11)
Danica Jurčová má na svojom konte poriadne veľa sexuálnych scén. (Zdroj: MagicBox/Film Factory)

BRATISLAVA - To je ale divoška! Danicu Jurčovú (38) vnímajú televízni diváci najmä vďaka jojkárskemu Paneláku. Tam brunetka stvárňovala pojašenú Danicku. No na svojom konte má herečka aj oveľa vášnivejšie filmové úlohy. Pred televíznymi kamerami sa brunetka už niekoľkokrát objavila úplne nahá. V českom filme Bestiář dokonca predviedla hotový sexuálny maratón. Divoké chvíle si užila napríklad v kostole alebo v kravskej maštali.

Danica Jurčová je divákom známa najmä z jojkárskeho Paneláku. Tam si zahrala sestričku Danicku, ktorá sa bezhlavo zamilovala do popleteného Karola. No zatiaľ čo v rodinnom seriáli toho herečka zo svojho tela veľa neodhalila, v minulosti sa pred televíznymi kamerami ukázala už aj úplne nahá. 

A nielen to! Umelkyňa si totiž zahrala v českom filme Bestiář, kde si strihla doslova sexuálny maratón. Jej postava si v počine užila divoký sex hneď niekoľkokrát. Navyše na skutočne netradičných miestach. Milenci sa oddali svojim chúťkam napríklad na práčke, v kravskej maštali a dokonca aj v kostole. 

So sexi scénkami má umelkyňa naozaj dosť skúseností. Chvíle plné vášne si totiž užila aj v slovenskom filme Zostane to medzi nami, kde ako mladá modelka podvádzala svojho snúbenca. Aj v tejto snímke herečka ukázala naozaj viac než dosť. Je teda jasné, že Jurčová nepatrí k herečkám, ktoré by sa pred kamerami hanbili. Svedčia o tom aspoň jej doterajšie filmové skúsenosti.

Danica Jurčová si s hereckým kolegom Karlom Rodenom vo filme Bestiář užila sex napríklad aj v kostole.
Zobraziť galériu (11)
Danica Jurčová si s hereckým kolegom Karlom Rodenom vo filme Bestiář užila sex napríklad aj v kostole.  (Zdroj: MagicBox/Film Factory)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu