Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohľad na Ďurianovej exmilenca šokuje: Kedysi sexsymbol, dnes tučný tatko!

Eric Assimakopoulos poriadne pribral. Stal sa z neho tučko. Zobraziť galériu (12)
Eric Assimakopoulos poriadne pribral. Stal sa z neho tučko.

BRATISLAVA – Mohol mať každú, dnes už asi ťažko! Po boháčovi a zároveň hotelovom magnátovi s gréckymi koreňmi Ericovi Assimakopolousovi (44) sa na Slovensku zľahla zem. Už niekoľko rokov o ňom v našich zemepisných šírkach nebolo počuť. Keď sa nedávno objavil v americkej televízii, bol na nepoznanie. Muž, ktorý kedysi opantal napríklad aj Mariannu Ďurianovú (38), je dnes poriadny tučko. Málokto by povedal, že v minulosti očaril nejednu známu Slovenku.

Eric Assimakopolous žil a podnikal niekoľko rokov na Slovensku. Dokonca bol spolumajiteľom bratislavského Slovana. Popri množstve pracovných aktivít však stíhal aj romániky so ženami. Tie sa na neho lepili ako osy na med. Podľahli mu aj niektoré známe tváre. Napríklad rosnička Andrea Ušiaková, po ktorej prebrala žezlo moderátorka Marianna Ďurianová.

Eric vraj svojho času dokonca uvažoval nad tým, že si druhú spomínanú vezme za ženu. Nakoniec však tento vzťah v roku 2005 stroskotal. V novembri 2009 vyplávalo na povrch, že podnikateľ splodil dieťa s Adrianou Laukovou z Lučenca. Tá mu priviedla na svet syna Alexandra. Dnes má Assimakopolous tri deti, z toho dve práve so spomínanou Slovenkou. Ju si napokon aj vzal - žijú spolu v USA. 

Keď sa  biznismen nedávno objavil v americkej televízii CNBC, slovenskí diváci by ho určite nespoznali. Hoci nikdy nepatril k vychudnutým elegánom, najnovšie je z neho poriadny tučko. Dvojitá brada a zaguľatená tvár však neboli jedinou zmenou jeho imidžu. Eric presedlal na intelektuálny výzor, ktorý umocnil okuliarmi, krátkym strihom vlasov a oholením na hladko. Zrejme si vybral takýto "look" preto, že v programe vystupoval ako zakladateľ a riaditeľ finančnej spoločnosti. Rozprával o investovaní do pozemkov a nehnuteľností v strednej Európe, čo si všimol portál netky.sk.

Známy podnikateľ Eric Assimakopoulos za posledné roky pribral. Porovnanie záberov kedysi a dnes.
Zobraziť galériu (12)
Známy podnikateľ Eric Assimakopoulos za posledné roky pribral. Porovnanie záberov kedysi a dnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu