Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy politik sa zastal Banášovej: A potom nastalo peklo!

Politik Juraj Miškov sa na internete zastal Adely Banášovej. Jeho vyjadrenie však spustilo len ďalšiu lavínu kritiky. Zobraziť galériu (7)
Politik Juraj Miškov sa na internete zastal Adely Banášovej. Jeho vyjadrenie však spustilo len ďalšiu lavínu kritiky. (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook)

BRATISLAVA - Poriadne sa to zvrtlo! Pred pár dňami sme vás na Topkách informovali, že Adela Banášová (34) vyvolala svojím výrokom veľký rozruch. Jej názor, že žijeme v diktatúre, sa totiž nepáčil slovenskému spisovateľovi Michalovi Hvoreckému (38). Ten blondínke adresoval niekoľko drsných slov. Jeho názor zas pobúril europoslankyňu Moniku Flašíkovú-Beňovú (46) a politického analytika Eduarda Chmelára (43). Do výmeny názorov sa aktuálne zamontoval aj politik Juraj Miškov (42). Na svojej stránke sa blondínky zastal. No radšej to ani nemal robiť.

Pred pár dňami vznikla na Slovensku kauza, ktorú vyvolal nevinný výrok Adely Banášovej. Podľa nej totiž žijeme v diktatúre, v ktorej sa málokto odváži povedať svoj názor. Tieto slová sa však stretli s nesúhlasom slovenského spisovateľa Michala Hvoreckého, ktorý svoj postoj k nemu vyjadril dosť neprimeraným spôsobom - známej Slovenke venoval ostrý blog, v ktorom si nekopol len do nej samej, ale dokonca aj do jej otca. 

To doslova naštartovalo ďalšie známe osobnosti - do výmeny názorov sa zapojili aj europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová a politický a mediálny analytik Eduard Chmelár. Obaja venovali publicistovi niekoľko poriadne drsných slov. No tým to celé ešte neskončilo. 


Banášová si proti sebe poštvala pol Slovenska: S Adelou už nikdy viac!

Kauza okolo Banáčovej sa vyostruje: Drsné reakcie na útoky!


Najnovšie sa do kauzy zamiešal aj politik Juraj Miškov. Ten si na rozdiel od svojich dvoch predchodcov do Hvoreckého nerypol, no na sociálnej sieti sa moderátorky zastal. Zavesil na svoj profil fotku, na ktorej drží nápis „Je suis Adela“. A pridal niekoľko viet. „Diktatúra a nesloboda, o ktorej hovorí Adela, je v našich hlavách... Nie som fanúšikom konšpiračných teórií, môj svet neovládajú ilumináti, ale mám potrebu zastať sa Adely. Mám ju rád a viem, že sa na svet pozerá srdcom. A rozumiem aj tomu, že sa to intelektuálom niekedy ťažko chápe,“ napísal predseda strany SKOK. 

No ako sa neskôr ukázalo, jeho slová plné podpory spustili hotové peklo. Politika pod príspevkom Slováci kritizujú, absolútne s ním nesúhlasia. „Pán Miškov, vy ste sa pomiatli? Adela podporila časopis cielene šíriaci manipulácie a zožala za to kritiku iných. To nazývate neslobodou a diktatúrou? A dávate to do súvisu s teroristickým činom v Paríži? Ona má svoj názor a iní majú opačný názor - a obidve strany ho slobodne povedali - to je demokracia,“ pustil sa do politika jeden z komentujúcich. Podobných vyjadrení sú pod príspevkom desiatky. Miškov si však z kritických komentárov nič nerobí. Za svojimi slovami si stojí. Argumentuje tým, že Adela je jeho kamarátka, tak ju podporuje. Také množstvo negatívnych ohlasov však určite nečakal... 

Juraj Miškov sa na Facebooku zastal Adely Banášovej. Týmto krokom však vyvolal hotové peklo.
Zobraziť galériu (7)
Juraj Miškov sa na Facebooku zastal Adely Banášovej. Týmto krokom však vyvolal hotové peklo.  (Zdroj: Facebook)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu