Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sympatický aj bohatý: Farmár hľadá ženu... a má čo ponúknuť!

Farmár Marián bude za asistencie moderátorky Anety Pariškovej hľadať ženu svojho života. Zobraziť galériu (7)
Farmár Marián bude za asistencie moderátorky Anety Pariškovej hľadať ženu svojho života.

BRATISLAVA - Opäť to vypukne! Televízia Joj dnes ukáže divákom tváre ľudí, ktorí sa prihlásili do šou Farmár hľadá ženu. Statkári budú následne očakávať listy od adeptiek na ich lásku. Medzi mladšími ročníkmi vyvolá najväčší záujem nežného pohlavia zrejme sympatický Marián (34). Nielenže sa na neho dá pozerať, ale navyše má asi najväčšiu farmu zo všetkých.

Pobijú sa o neho?! Televízia Joj plánuje na jeseň vysielať ďalšiu sériu šou Farmár hľadá ženu. Preto dnes divákom ukáže prvé zábery ľudí hľadajúcich lásku a predstaví ich potenciálnym záujemkyniam a v prípade jednej ženskej účastníčky samozrejme aj záujemcom. 

Najväčší záujem býva väčšinou o tých najmladších, medzi ktorých v tomto ročníku patrí aj Marián žijúci v prostredí Nízkych Tatier. Tridsaťštyriročný statkár na prvý pohľad pôsobí sympaticky a má šancu zaujať mnoho vydajachtivých tridsiatničiek. 

Navyše, tmavovlasý farmár nemá iba taký hocijaký dvor s niekoľkými zvieratami. „Majú to tam obrovské, vlastnia bývalé družstvo,” prezradil nám náš zdroj. A k rozľahlému areálu patrí aj primerané množstvo nemých tvárí, medzi ktorými vynikajú pávy. Zdá sa teda, že Marián je dobrá partia. Horšou správou pre nádejné nevesty je, že pri tomto chlapovi bude treba fakt makať... Tak čo, ktorá sa prihlási?! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu