Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovej okolie v šoku: Neuveríte, čo skrýva pod bundou!

Nora Mojsejová skrýva pod bundou veľké tetovanie. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová skrýva pod bundou veľké tetovanie. (Zdroj: archív N.M.)

KOŠICE - Vážne to urobila?! Keď Noru Mojsejovú (56) pred pár dňami zbadali jej priatelia a známi, nedokázali uveriť vlastným očiam. A niet divu... Veď tým, čo skrýva pod bundou, im doslova vyrazila dych. Zdá sa, že tmavovláska nabrala druhý dych a opäť prežíva mladosť. Pred pár dňami sa totiž známa východniarka nechala potetovať.

Z Nory Mojsejovej sa v priebehu posledných rokov stal doslova iný človek. Podnikateľka si užíva život plnými dúškami, nezaoberá sa malichernosťami a pred časom dokonca výrazne zmenila imidž. Blond vlasy si prefarbila na tmavé a aj jej postava tiež prešla viditeľnou premenou. No tým, čo vyviedla najnovšie, svoje okolie doslova šokovala. 

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, známa košická podnikateľka sa v stredu nechala potetovať. Takmer celú ľavú ruku jej teraz zdobia čierne ornamenty. „Bola som predsa v base, tak musím mať tetovanie,“ vtipkovala Nora, ktorá ihneď uviedla veci na pravú mieru: Je to len dočasné. Veľmi sa mi páčilo, preto som si ho nechala urobiť. No zatiaľ je to len na skúšku,“ povedala pre Topky.sk Nora.

V tejto súvislosti sa preto ponúka otázka, či si takúto poriadne viditeľnú ozdobu chce nechať urobiť aj natrvalo. „Chcela som len vidieť reakcie okolia. Neviem, či si to dám aj na stálo. Partner to moc neschvaľuje,“ vysvetlila nám tmavovláska, ktorej sa naopak potetovaní muži veľmi páčia. A aj ona sama už má vraj okrem dočasného tetovania aj niekoľko trvalých. „Kde ich mám, ale neprezradím,“ smiala sa Mojsejová. Tak toto by zrejme na známu východniarku povedal len málokto.

Nora Mojsejová sa aktuálne pýši obrovským čiernym ornamentom na ruke.
Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová sa aktuálne pýši obrovským čiernym ornamentom na ruke.  (Zdroj: archív N.M.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu