Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Boris Kollár obnažený na verejnosti: Hanba do konca života!

Boris Kollár si zo seba vystrelil už viackrát, obnažovanie na verejnosti ho však ešte len čaká. Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár si zo seba vystrelil už viackrát, obnažovanie na verejnosti ho však ešte len čaká. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Takto ste ho ešte nevideli! Známy podnikateľ Boris Kollár (49) sa začiatkom roka na sociálnej sieti rozohnil ohľadom esmeskovej súťaže na Jojke s tým, že ide o zavádzanie ľudí. Finančník Patrik Tkáč (42) mu ako jeden z majiteľov televízie ihneď protirečil. Uviedol, že ak multiotecko dokáže svoju pravdu, postaví sa iba v bielizni a natretý naružovo na Hlavné námestie v Bratislave. Stávku nakoniec prehral prvý menovaný a na verejnosti sa podľa vlastných slov plánuje ponížiť už v máji.

Bude sa červenať?! V januári tohto roka sa medzi podnikateľmi Borisom Kollárom a Patrikom Tkáčom rozpútala ostrá diskusia. Známy milovník žien totiž na Facebooku tvrdil, že v jojkárskej esemeskovej hre zaplatia súťažiaci viac ako deklarované 2 eurá.

S týmto tvrdením však Tkáč ako jeden z majiteľov televízie nesúhlasil. Uviedol, že ak má Boris pravdu, tak sa postaví v trenkách a natretý celý naružovo na Hlavné námestie v Bratislave. Zároveň Kollára vyzval, aby tak spravil on, ak sa ukáže, že sa mýlil.  

Dnes je už jasné, že stávku prehral multiotecko. Jeden z jeho priateľov na sociálnej sieti totiž zisťoval, či svoj záväzok aj splní. „Len sa ty neboj, v máji to dám,“  odpovedal Boris, ktorý patrí k ľuďom, čo nemajú problém vystreliť si aj sami zo seba. Odhaľovanie na verejnosti je však predsa len iný „šialok kávy” než jeho doterajšie aktivity. Takto sa doteraz ešte nezosmiešnil, preto sme chceli zistiť, ako to celé vníma. No odpovedí sme sa nedočkali. Tak uvidíme už onedlho... 

Zvedavý kamarát napísal Borisovi Kollárovi, kedy stávku splní.
Zobraziť galériu (4)
Zvedavý kamarát napísal Borisovi Kollárovi, kedy stávku splní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu