Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší extrém v jojkárskej šou: Má 26 rokov a... Tomu neuveríte!

26-ročná Janka doposiaľ nemala žiaden vzťah. Zobraziť galériu (4)
26-ročná Janka doposiaľ nemala žiaden vzťah. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Farmár Marián v sukni! Televízia Joj už vo štvrtok predstaví statkárov, ktorí budú účinkovať v šou Farmár hľadá ženu. Nejde však len o mužov, po láske túži aj 26-ročná Janka. Tá svojím životným príbehom pripomína nezabudnuteľného panica Mariána, ktorý sa pred rokmi objavil v rovnakom projekte. Sympatická brunetka totiž doposiaľ nemala žiaden vzťah a pred kamerami chce nájsť svojho prvého partnera.

Televízia Joj už o pár mesiacov odštartuje ďalší ročník šou Farmár hľadá ženu. Okrem ženbychtivých pánov si prostredníctvom projektu bude hľadať životnú lásku aj sympatická Janka. No zatiaľ čo jej televízni kolegovia majú za sebou už zopár nevydarených vzťahov, táto brunetka je z úplne iného súdka.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, statkárka doposiaľ neokúsila sladkú chuť lásky. Svoj prvý románik v živote tak zrejme prežije priamo pred televíznymi kamerami. „Janka doteraz nemala žiadny vzťah a prvú lásku si hľadá takto,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou.

Takýto životný príbeh však nie je v tomto programe ojedinelý. Veď mnohí si určite pamätajú na farmára Mariána, ktorý sa kedysi pred celým Slovenskom priznal, že vo svojich 31 rokoch je ešte stále panic. Prostredníctvom projektu sa mu podarilo nájsť lásku, za krátky čas sa oženil a bol šťastný... Aspoň na chvílu – vzťah s útlou Darinou mu totiž po necelých troch rokoch útrap stroskotal. Snáď podobný osud nepostretne aj Janku. 


Šok! Neskúsený marián z Farmár hľadá ženu: 31 rokov panic!

Panic Marián z Farmára sa tajne oženil: Kvôli Darininmu tehotenstvu?!

Farmár Marián vykopol Darinu: Najprv konflikt, teraz... rozvod!

Roky hrôzy skončili: Farmár Marián sa zbavil pekelnej Dariny!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu