Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sladké tajomstvo Honzíka Novotného: Nová žena v jeho živote!

Honzík Novotný sa stal druhýkrát otcom. Zobraziť galériu (4)
Honzík Novotný sa stal druhýkrát otcom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Má ďalšiu! Mníchovskému podnikateľovi Honzíkovi Novotnému (36) pribudla do života nová žena. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, v nedeľu mu snúbenica Monika porodila druhú dcérku. Po rozkošnej Elizabeth sa tak čerstvý dvojnásobný otecko môže tešiť už aj z malej Anabelle.

Mníchovský podnikateľ Honzík Novotný sa do povedomia verejnosti dostal vďaka šou Nevesta pre milionára. Tam si sympatický biznisman hľadal lásku svojho života. No tú napokon – aj po niekoľkých nevydarených vzťahoch so známymi Slovenkami – našiel až mimo kamier. Niekdajší playboy sa totiž zahľadel do atraktívnej Žilinčanky Moniky, s ktorou je zasnúbený a dvojica má spolu rozkošnú dcérku Elizabeth. 


Honzík Novotný si už našiel nevestu: Toto telo patrí len jemu!

Z Honzíka Novotného už otec: Detaily tajného pôrodu krásnej Moniky!


No ako sa nám podarilo zistiť, počas uplynulého víkendu vstúpila do života slovenského donchuana ďalšia žena. A tá si známeho Honzíka okamžite omotala okolo prsta. Podnikateľovi sa totiž v nedeľu narodila ďalšia dcérka. Tá rovnako ako jej sestrička dostala zahraničné meno, volá sa Anabelle. Šťastným rodičom gratulujeme a prajeme všetko dobré!


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu