Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najsexi žena Tanca snov: Ukázala tajné tetovanie pod prsiami!

Natália Glosíková sa nechala tetovať v oblasti rebier. Zobraziť galériu (6)
Natália Glosíková sa nechala tetovať v oblasti rebier.

BRATISLAVA - Provokovala! Natália Glosíková (24) patrila kedysi k najkrajším tanečniciam v Let´s Dance a dnes svojím sexepílom ohuruje v zákulisí Tanca snov. Najsexi trénerka si počas uplynulej nedele obliekla vyzývavý outfit, v ktorom poodhalila svoje prednosti. Okrem toho upozornila ale aj na svoje tajné tetovanie pod prsiami.

Poriadne dráždivá! Komu kedysi v Let´s Dance padla do oka Natália Glosíková, ten je určite rád, keď ju môže aktuálne zazrieť v zákulisí Tanca snov. Sexi brunetka sa tam vyskytuje ako trénerka Kristíny Pelákovej a Karola Kotlára. Svojich zverencov túto nedeľu povzbudzovala v naozaj provokatívnom outfite.

Natália si obliekla top s poriadnym výstrihom vzadu aj vpredu. Odhaľovala tak krivky svojich predností. Zboku však ukázala aj čosi iné – tetovanie vinúce sa pod ľavým prsníkom. Ako sme zistili, kráska si ho dala urobiť už dávnejšie. Vzniklo ale až v čase, kedy sa už prestala objavovať na obrazovkách ako tanečnica v markizáckej šou. 

„Mám rada tetovania. Mám ešte jedno, ale nepoviem kde. Dala by som si ich aj viac, ale v mojej profesii by to nepôsobilo elegantne,” prezradila nám Glosíková. Čo presne stojí na jej rebrách, si však nechala pre seba. Isté je len to, že ide o vetu v agličtine. „Nepoviem, čo to znamená. Dala som si to tak, aby ma každý nečítal, takže si to nechám ako tajomstvo,” povedala záhadná tmavovláska. 

Viac o Tanci snov:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu